Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabredelim biraz daha beyler. Transfer işi basit iş değil okadar.
Pazardan domates biber patlıcan almaya benzemiyor sonuçta. Almak istediğimiz oyuncularda öyle no name isimlerde değil.
Transfer dönemi daha yeni açılmış üstelik.
Dursunu tanımasak dediklerine katılırım ama 2 senede az çok tanıma imkanı oldu herkesin.

Yapan yapıyor transferleri.

sent via GSC

tumblr_odtbzaaSaV1rh6hwdo1_500.gif

Sneijdersiz kadroya herifin oğlunu niye atıyon olm :D

Belhanda = 8
Maicon = 7
Ben Arfa = 5
Clichy = 0
Bony = Kiralik
Imbula = Kiralik
Tete = 3
Gomis = 3

= 26 Milyon avro - 15 Bruma

+ Selcuk, schneider, Chedjou, Podolski Posta... - yillik 15 Milyon avro.
Yapma yaw, essah mı Alamancı gardaşım?. Demek Selçuk' u göndermenin formülünü buldun, tebrik ederim; bir Galatasaray taraftarı olarak minnettarım...Sormaya korkuyorum fos çıkacak diye, nasıl olacak o iş?:red:...

4-4-2 Elmander ile, Hakan Şükür ile candır. Öyle kanatlarda Belhanda, Ben Arfa ön tarafta Bony-Gomis ile değil. Adamı öttürürler.

Gomis - Bony
Belhanda - Imbula - Tolga - Ben Arfa

Clichy - Serdar - Maicon - Tete
Muslera​
Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.

Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.

Marsilyanin son bir hamle yaparak.gomisi alma ihtimali var gibime geliyor.
Gomis de zaten oradan yana.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.

Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.
Diyorsun ki, 10 yeni "ilk11" oyuncus mu değişecek ?

Biraz realist olalım renkdaş.

4-4-2 Elmander ile, Hakan Şükür ile candır. Öyle kanatlarda Belhanda, Ben Arfa ön tarafta Bony-Gomis ile değil. Adamı öttürürler.

ömer türk liginde bizi kim öttürebilir yaew avrupada öttürürler eved. okan buruk akhisarda 4-4-2 ye geçtikden sonra 7-8 galibiyed aldı arka arkaya olcanla oynuyor adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt