Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.396
- 2.277
- 2.278
Luanda kapiyi 20 25ten acarlar geciniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursunu tanımasak dediklerine katılırım ama 2 senede az çok tanıma imkanı oldu herkesin.Sabredelim biraz daha beyler. Transfer işi basit iş değil okadar.
Pazardan domates biber patlıcan almaya benzemiyor sonuçta. Almak istediğimiz oyuncularda öyle no name isimlerde değil.
Transfer dönemi daha yeni açılmış üstelik.
Sergen dedi ki Clichy bitmiş.Selman Öztürk @SelmanOztrk
Sol bek için Clichy ile anlaşma zemini aranıyor. Pazarlıklar olumlu ilerliyor. Olmazsa ilk aday Jetro Willems. PSV'nin istediği rakam 8m €
Selman reis geri dondu
Yapma yaw, essah mı Alamancı gardaşım?. Demek Selçuk' u göndermenin formülünü buldun, tebrik ederim; bir Galatasaray taraftarı olarak minnettarım...Sormaya korkuyorum fos çıkacak diye, nasıl olacak o iş?:red:...Belhanda = 8
Maicon = 7
Ben Arfa = 5
Clichy = 0
Bony = Kiralik
Imbula = Kiralik
Tete = 3
Gomis = 3
= 26 Milyon avro - 15 Bruma
+ Selcuk, schneider, Chedjou, Podolski Posta... - yillik 15 Milyon avro.
Biz bazı takımlar hiç olamadık ama hiç bir zaman. Hangi dönem transferleri pat diye hemen transfer dönemin başında bitire bildik ki biz ? Bir isim oluyordu belki. Gomis zaten cepte.Bazı takımlar çatır çatır alıyor ama.
4-4-2 candır can !4-4-2yi görünce gözyaşlarıma hakim olamadım rnş ;(
Dursunu tanımasak dediklerine katılırım ama 2 senede az çok tanıma imkanı oldu herkesin.
Yapan yapıyor transferleri.
sent via GSC
Adem Çakar4-4-2 Elmander ile, Hakan Şükür ile candır. Öyle kanatlarda Belhanda, Ben Arfa ön tarafta Bony-Gomis ile değil. Adamı öttürürler.
Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.Gomis - Bony
Belhanda - Imbula - Tolga - Ben Arfa
Clichy - Serdar - Maicon - Tete
Muslera
Foruma fazla girmedim bugün sivri zekalı kardeşim. Ben neredeyse hep sakinim, size göre biraz fevri konuşan adam hemen sinirli oluyor.Bugun seni biraz daha sakin gordum Can
Sebebi kadir gecesi mi yoksa yarin beddualara devam mi
kadroyu cok begendimSneijdersiz kadroya herifin oğlunu niye atıyon olm![]()
Diyorsun ki, 10 yeni "ilk11" oyuncus mu değişecek ?Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.
Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.
4-4-2 Elmander ile, Hakan Şükür ile candır. Öyle kanatlarda Belhanda, Ben Arfa ön tarafta Bony-Gomis ile değil. Adamı öttürürler.