Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nice bu tranfer döneminde muazzam işler yapıyor hela aldıkları makengo var 2 sene sonra kante biz alsak 2 seneye donk olurdu ama ne zaman oyuncu yetiştirmesini başaran bir kulüp olacağız acaba altyapıyı kendini kanıtlamış avrupalı (özellikle alman) bir ekibe bırakmamız gerekir nice cocuklar heba olacak

acerbi yattı başladık bakalım cıkartılan bu haberlerden sonra o yattı bu yattı haberler gelmeye bu başkana hiç güvenmiyorum hiç

Diyorsun ki, 10 yeni "ilk11" oyuncus mu değişecek ?

Biraz realist olalım renkdaş.
Kanka değişmeyecek zaten, ki yazdığı 2 adam da oynayacak zaten çünkü transfer yapamayacaklar gerçekçi olursak. Ben sadece böyle bir kadro kuruyorsa neden o 2 elemanı yazma gereği duydu diye yazdım. Ki bana kalırsa da gerçekten transfer yapabileceklerine inansam Muslera ve Sneijder dışında kalan 9 adamı komple değiştirirdim.

Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.

Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.

eee sende bir kadro yap da görelim hele

Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.

Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.

Bu takima Kosan bir orta saha lazim oldugu icin Tolga, en iyi stoperimiz oldugu icin Serdar´i yazdim. Bahsettigim kadroyu kurar, agresif futbol oynayabilirsek, serdar sakatlanirsa da stoperde kimi koyarsak maicon yanina sirirtmayiz. Serdar´in en azindan bu sezonda saglam kalacagini düsünüyorum.

Önemli olan orta saha, forvetler, bekler ve hava hakimiyeti.

Dursunu tanımasak dediklerine katılırım ama 2 senede az çok tanıma imkanı oldu herkesin.

Yapan yapıyor transferleri.

sent via GSC
Dursuna sadece bakarsak işimiz iş de tudor-cenk-scout ekibi başta sorumlu çalışmalarda. Dursunda son senesinde sonuçta ve koltuk tatlı geldi açıklsmalarına bakarsak. Transferlerde bu sene ciddi anlamda uğraş verilecektir. Adamın kendi kelesi söz konusu sonuçta. Futbolda ayrıca dün dündür bugün ise bugün. Son iki senesi rezalet ötesi olduğu gerçeğini kabul ederiz hepimiz tabiki ama fair play olarak bir senelik kredisi var halen.
Galatasaray ımızın iyi olmasını canlı gönülden istediğim için sayın dursun özbekinde bu sene başarılı olmasını canlı gönülden istiyorum.

Adı geçen elemanların içinden stoper ve Belhanda dışında birini alabileceklerini düşünmüyorum. Kalanlar da mevcut kadrodan oluşur veya adı henüz daha geçmeyen 3-4 STSL çöpü daha alırlar.

abi banane bunlardan adam bir kadro yapmış yok serdar niye oynuyor yok niye tolga var diyorsun diğer koyduklarınıda alamayız diyorsun eee ne yapacaktı 3.sınıf adamlardan oluşan 11 kişilik yeni bir kadromu yazacaktı eleştirmek için eleştirmeyin.

Gomis
Rodrigues-Belhanda-Yasin
Imbula-Tolga
Clichy-Maicon-Ahmet-Tete
Muslera

Gayet iyi kadro oldu.
Sneijder kalırsa muhtemelen Belhanda solda oynar.
Imbula yerine benzeri bir box to box alınsa da olur, Tolga-Selçuk rotasyon oynar.
Stoper en sıkıntılı mevkimiz, Ahmet,Serdar,Semih,Koray tek bir stoper tipini yedekliyor diğer stoper tipi ise Maicon veya Acerbi olacağından o roldeki adamın sakatlanmaması gerekiyor.
Beklerde Clichy-Carole, Linnes-Tete(veya benzeri bir transfer) gayet iyi rotasyon.
Kanat rotasyonumuz çok zayıfladı maalesef Rodrigues, Yasin, Sinan, Belhanda sayılabilir, sıkıntılı birazcık keşke Elia'yı biz alsaydık...
Santrafor Gomis-Eren kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama sahada işler her zaman değişebilir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt