Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Trtspora kacta çıkacak dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma yaw, essah mı Alamancı gardaşım?. Demek Selçuk' u göndermenin formülünü buldun, tebrik ederim; bir Galatasaray taraftarı olarak minnettarım...Sormaya korkuyorum fos çıkacak diye, nasıl olacak o iş?:red:...
ömer türk liginde bizi kim öttürebilir yaew avrupada öttürürler eved. okan buruk akhisarda 4-4-2 ye geçtikden sonra 7-8 galibiyed aldı arka arkaya olcanla oynuyor adamlar
4-4-2 Elmander ile, Hakan Şükür ile candır. Öyle kanatlarda Belhanda, Ben Arfa ön tarafta Bony-Gomis ile değil. Adamı öttürürler.
Kanka değişmeyecek zaten, ki yazdığı 2 adam da oynayacak zaten çünkü transfer yapamayacaklar gerçekçi olursak. Ben sadece böyle bir kadro kuruyorsa neden o 2 elemanı yazma gereği duydu diye yazdım. Ki bana kalırsa da gerçekten transfer yapabileceklerine inansam Muslera ve Sneijder dışında kalan 9 adamı komple değiştirirdim.Diyorsun ki, 10 yeni "ilk11" oyuncus mu değişecek ?
Biraz realist olalım renkdaş.
Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.
Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.
Trtspora kacta çıkacak dursun
silah zoru ile
Şu yazdığın kadroya boldladığım 2 adamı yakıştırdın mı gerçekten? Biri 34 maçın minimum 25'ini kaçıran bir eleman, diğeri de kornerden gelen topu kaleci gibi tokatlayacak kadar beyinsiz, başı kesilmiş tavuklar gibi koşmaktan başka bir şey yapmayan bir yetenek düşmanı. O bölgeye Melo gibi koşup mücadele eden ama ayni zamanda topla da arası iyi olan bir eleman lazım.
Not: Yazdığın kadrodan alabilecekleri eleman sayısı max 2 zaten ama onu yazma gereği duymadım bilindiği için.
Adı geçen elemanların içinden stoper ve Belhanda dışında birini alabileceklerini düşünmüyorum. Kalanlar da mevcut kadrodan oluşur veya adı henüz daha geçmeyen 3-4 STSL çöpü daha alırlar.eee sende bir kadro yap da görelim hele
Dursuna sadece bakarsak işimiz iş de tudor-cenk-scout ekibi başta sorumlu çalışmalarda. Dursunda son senesinde sonuçta ve koltuk tatlı geldi açıklsmalarına bakarsak. Transferlerde bu sene ciddi anlamda uğraş verilecektir. Adamın kendi kelesi söz konusu sonuçta. Futbolda ayrıca dün dündür bugün ise bugün. Son iki senesi rezalet ötesi olduğu gerçeğini kabul ederiz hepimiz tabiki ama fair play olarak bir senelik kredisi var halen.Dursunu tanımasak dediklerine katılırım ama 2 senede az çok tanıma imkanı oldu herkesin.
Yapan yapıyor transferleri.
sent via GSC
Fos çıktı:red:...
Adı geçen elemanların içinden stoper ve Belhanda dışında birini alabileceklerini düşünmüyorum. Kalanlar da mevcut kadrodan oluşur veya adı henüz daha geçmeyen 3-4 STSL çöpü daha alırlar.
Neden, eskiden öyle yapilmiyor muydu ?