kaynak kim
İnternette okunan ve hergün ayrı isimler yazan spor siteleri :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak kim
Yani sahura dogru maicon icinde sak diye aciklama olabilir mi diyorsun
Bunu da beceremediler demek.
![]()
Maicon transferi resmen bittiğinde KAP falan takmazlar yani.
Haklılık payın var, bir 11'in 11 adamı da mükemmel olamaz. Ama aşırı da sırıtmaması lazım bence, Serdar o kadar kötü durmuyor kağıt üstünde ama adamın kronik sakatlık problemi var. Sürekli sakatlanma problemi olması bir oyuncunun kötü bir oyuncu olmasından bile daha berbat bir şeydir bence. Kronik sakatlık problemi olan bir adam tak diye bir sezonda düzelemez. Tolga'ya gelince dediğim gibi inanılmaz boş bir oyuncu bence, 3 tane 11 yapma şansım olsa 3'üne de yazmam. Tolga'nın yerine Selçuk'un, Serdar'ın yerine Hakan'ın kalması daha mantıklı illa birileri kalacaksa. Ama dediğim gibi biz medyanın bize sattığı hayallere kanıyoruz, gerçekte gelecek olan oyuncular Gomis, Clichy, Ben Arfa falan değil Serdar Gürler, Visca falan.2011-2012 de Kazim Kazim bile siritmadi ilk 11 oynarken. Semih siritmadi, Emre Colak fizigi zayif halde solda siritmadi. Ölmüs bitmis Hakan Balta siritmadi. Necati mezardin cikip top oynadi.
Demek istedigim bunlar complementary peace... Kadroyu doldurmak icin, cikarlar görev yaparlar... Ama egolari, performanslari ile örtüsmeyen oyuncular takima zarar verir.
Yoksa Tolga, Serdar üzerine iki tane daha bile hoslanmadigin oyuncuyu yazabilirim ek olarak 11´e... Ama takim genel anlamda fizik olarak iyi, ve kaliteli ise, dogru topu oynuyorsan, basari gelir.
Ama bu egolari, performansinin cok önünde topcular ile olamaz. Bu tip adamlar zarar veriyor her daim takima. Istedigi kadar altinda kurumus yildiz patenti olsun.
icime tam su an dogdu yarin kap gelecek
gece yarısı bombaları düşse ne olur sanki
elanoyu acıklamısız biz.sen 12 yaşında iken ibo reis.GS tvde klibi dönmüşYıllar önce Beşiktaş Eduoard Cisse'yi gecenin 3'ünde açıklamıştı.Onun dışında gece biten transfer hatırlamıyorum.
Yıllar önce Beşiktaş Eduoard Cisse'yi gecenin 3'ünde açıklamıştı.Onun dışında gece biten transfer hatırlamıyorum.
elanoyu acıklamısız biz.sen 12 yaşında iken ibo reis.GS tvde klibi dönmüş