Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sabır. Geçmişi düşünün hangi yıldız bize ya da diğer takımlara hemen geldi. Kız evi naz evi derler. Öyle kolay değil. İsmi geçen oyuncuların hepsi yıldız. Şu an sezonu açan Galatasaray'a bugün imza atarlar mı! Adamlar tatilde. Bugün imza atsalar yarın sağlık kontrolü ardından antrenman. Hiçbir yıldız haziran ayında kampa gitmez. Zaman geçsin öyle gelecekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani uçaklar inmeye başlıyordu.
Sayın başkanım bizimle yine taş taş geçiyor olmasın.
Ben Levent reyisi özledim...

İmbula'ya oranla Pasalic daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor.

Herkese selamlar. Uzun zamandır ziyaretçi olarak forumu takip ediyordum. Üyeliğimi gerçekleştirdim ve aranıza dahil oldum bende. :)

..
0faaea5c5ea14676480ed2c90d90ba68.jpg
d8c8f63737c89dd73a4484aad4497472.jpg

Takım yaşlıydı, hani gençleşecektik? Gomis, Clincy, Belhanda , Maicon bunlarla mı takım gençleşecek?

Bu adamlar gelirlerse, buyuk ihtimalle burası son durakları olacak, ve emeklilik öncesi vurgunu yapıp gidecekler..

Hani scoutlar çalışıyordu.. Bu adamları bulmak için scout olmaya ne gerek var yahu??

Hepsi de bilinen adamlar. Önemli olan bilinmeyen, iyi tanınmayan, genç, potansiyelli, ucuz maliyetli adamları bulup çıkarmak. :((

Takım yaşlıydı, hani gençleşecektik? Gomis, Clincy, Belhanda , Maicon bunlarla mı takım gençleşecek?

Bu adamlar gelirlerse, buyuk ihtimalle burası son durakları olacak, ve emeklilik öncesi vurgunu yapıp gidecekler..

Hani scoutlar çalışıyordu.. Bu adamları bulmak için scout olmaya ne gerek var yahu??

Hepsi de bilinen adamlar. Önemli olan bilinmeyen, iyi tanınmayan, genç, potansiyelli, ucuz maliyetli adamları bulup çıkarmak. :((

maicon belhandinin yaslari iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt