Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Paris Saint-Germain'in Kylian Mbappe teklifi: 140 milyon euro + Hatem Ben Arfa (El Chiringuito)
Omg
Omg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfermarkt ciddiye alınacak bir haber kaynağı değil
Neyse bekleyelim bari, belki KAP aciklamasi gelir yakinda diyelim tabiki baya uzun surdu artik.onu gördüm ama kulüb logosu hala sao paulo.
Pasalic'i ilk ben yazmıştım foruma.Galatasaray, geçen sezonu Milan'da kiralık geçiren 22 yaşındaki orta saha Mario Pasalic için Chelsea'ye 2,5 milyon euro önerdi. (Milliyet)
![]()
Neyse bekleyelim bari, belki KAP aciklamasi gelir yakinda diyelim tabiki baya uzun surdu artik.
Paris Saint-Germain'in Kylian Mbappe teklifi: 140 milyon euro + Hatem Ben Arfa (El Chiringuito)
Omg
Şampionluk hedefi için genç scout transferleri ile bu iş çok riskli. Kendini kanıtlamış tercübeli isimler ile şampionluk hedefi kısa vaadede daha realist bir hedefdir ki günlük düşünmek zorunda olan bir yönetim profili var karşımızda. Seneye secim var yani sonuçtaTakım yaşlıydı, hani gençleşecektik? Gomis, Clincy, Belhanda , Maicon bunlarla mı takım gençleşecek?
Bu adamlar gelirlerse, buyuk ihtimalle burası son durakları olacak, ve emeklilik öncesi vurgunu yapıp gidecekler..
Hani scoutlar çalışıyordu.. Bu adamları bulmak için scout olmaya ne gerek var yahu??
Hepsi de bilinen adamlar. Önemli olan bilinmeyen, iyi tanınmayan, genç, potansiyelli, ucuz maliyetli adamları bulup çıkarmak.(
Pasalic'i ilk ben yazmıştım foruma.
nasil degil ben bu zaman kadar transfermarktin yanlis bilgi verdigini görmedim.
Çöp.Trabonzspor'un kadroda düşünmediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan için Trabzonspor'a 1 milyon € önerildi. (*********************) https://twitter.com/CimbomFacts/status/877819015078477824/photo/1
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omg
Olmamış transferlere oldu diyorlar bazen
Oyuncu bilgileri genelde güvenilir
140'a bunu satıp Bvb'den 80-90'a Dembele'yi alsınlar.Bu kadar çıkış yaşamışken satmak mantıklı bence gelecek sezon aynı katkıyı vermesi zor.ucuk bir para olsada monaco ya psg dısında bir takıma satmalı yada 1 yıl daha elde tutmalı.
rakibi güclendirmek manasız.
kap kapandıktan sonrabüyük baskan saat kacta cikiyor bugün trtye?