Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris Saint-Germain'in Kylian Mbappe teklifi: 140 milyon euro + Hatem Ben Arfa (El Chiringuito)
Omg

Tudor'un sağ bek ısrarı sonrası çalışmalar hızlandı. Östersunds maçına yetişmesi istenen Tete için Ajax'a 2.5 M € önerildi. (Cumhuriyet)

Galatasaray, geçen sezonu Milan'da kiralık geçiren 22 yaşındaki orta saha Mario Pasalic için Chelsea'ye 2,5 milyon euro önerdi. (Milliyet)

DC6gK9fXgAARGyn.jpg

Pasalic'i ilk ben yazmıştım foruma.

Takım yaşlıydı, hani gençleşecektik? Gomis, Clincy, Belhanda , Maicon bunlarla mı takım gençleşecek?

Bu adamlar gelirlerse, buyuk ihtimalle burası son durakları olacak, ve emeklilik öncesi vurgunu yapıp gidecekler..

Hani scoutlar çalışıyordu.. Bu adamları bulmak için scout olmaya ne gerek var yahu??

Hepsi de bilinen adamlar. Önemli olan bilinmeyen, iyi tanınmayan, genç, potansiyelli, ucuz maliyetli adamları bulup çıkarmak. :((
Şampionluk hedefi için genç scout transferleri ile bu iş çok riskli. Kendini kanıtlamış tercübeli isimler ile şampionluk hedefi kısa vaadede daha realist bir hedefdir ki günlük düşünmek zorunda olan bir yönetim profili var karşımızda. Seneye secim var yani sonuçta

ucuk bir para olsada monaco ya psg dısında bir takıma satmalı yada 1 yıl daha elde tutmalı.

rakibi güclendirmek manasız.
140'a bunu satıp Bvb'den 80-90'a Dembele'yi alsınlar.Bu kadar çıkış yaşamışken satmak mantıklı bence gelecek sezon aynı katkıyı vermesi zor.

top kapma yüzdesi ne saçma bişey neyi hesaplamışlar adamla bire bir kalıp kaptıklarını ve kapamadıklarını mı saymışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt