Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendin iddaa ettin patladiklarini ben böyle birsey iddaa etmiyorum zaten.
sadece yanlis bilgi cok nadir veriyorlar onu söyledim.
yani maicon orda yazdigna göre büyük ihtimal bizde.

Patlamaktam kastim sitenin degil, transferin patlamasi. Resmilesmemis her transfer, son saniyesine kadar patlayabilir.

Maicon 99% bizde gibi, ama son anda hersey olabilir.

Beklettikleri Gomis öyle beklenecek bir adam değil, boştayken taliplisi yoktu, Swensea aldı, denedi olmadı tabiki Epl'de, çünkü hantal bir adam İngiltere ligine göre
Yaşlı ve sağlık sorunları da var üstelik, elbette artı özellikleri de var, yalnız bu kadar bir yatırım yapıyorsun bir oyuncuya fakat o adam Avrupa'da şampiyonlar liginde yada Uefa üst turlarda gol dahi atamaz kolay kolay onu belirteyim

Uzatmadan şunu demek istiyorum alınacak topçular ismi geçenlerse;

Bu futbolcular ile şampiyonlar liginde tur geçmek çeyrek oynamak , Uefa liginde yarı final görmek hayal..

Bu kadar bütçe ayrılmışken forvete biraz daha şartlar zorlanıp Falcao veya benzer kalitede bir isme yatırım yapılmalıydı bana göre

Keza orta saha ve defans içinde yine böyle birer tane üst düzey isme para harcanmalıdır, mümkünse 27 yaş altı orta saha maksimum 29 yaş defans olmalıdır

Mühendisliği beğenmedim , 2 sene sonra mali çıkmaza girebiliriz tekrardan sportif kadro ve başarısızlığı yüzünden

Tabi ismi geçen oyuncular üzerinden konuşuyorum henüz ortada fol yok yumurta yok

Başkan kaldıramıyor galiba hayırlısı artık
Falcao veya benzer kalitede mi?

sent via GSC

Dursun başkanım trtde transfer şov yapacak.

tursun saat 20:30 de trtye ciktigina göre vardir bir bildigi, demeki 1 2 saata gelir bir kap :D

Hiç bir şey gelmez hiç bir şey de söylemez
Geçen sene de aynı şekilde çıktı umutlanmıştım ama transfer açıklanmadı program öncesi sırası veya sonrası

Bir de popülist yaklaşımlı bir adam yani dün söylediğini bugün inkar edebiliyor, ki artık bunları seviyor başımıza tac ediyoruz

Yaşınız doğru ise bizim takımın hiç bir zaman önceden veya zamanında transfer yapamadığını bilirsiniz ,

Galatasaray bir çile takımıdır : ))

Hiç bir şey gelmez hiç bir şey de söylemez
Geçen sene de aynı şekilde çıktı umutlanmıştım ama transfer açıklanmadı program öncesi sırası veya sonrası

Bir de popülist yaklaşımlı bir adam yani dün söylediğini bugün inkar edebiliyor, ki artık bunları seviyor başımıza tac ediyoruz

Yaşınız doğru ise bizim takımın hiç bir zaman önceden veya zamanında transfer yapamadığını bilirsiniz ,

Galatasaray bir çile takımıdır : ))
istisnalar her zaman olabilir :D

Aynen renkdaş noldu ki??

JArdel alındığında şu andaki Falcao'dan daha sükseli ve zordu o transfer...
Nereye alıyorsun Falcao yu yahu.

Falcao son senelerde ne kadar düşüşte olsa da (son 2 senede bilhassa da bu sene biraz toparladı kendine geldi yine) hâlâ en iyi forvetlerden biri.

Adam şampiyon oldu Fransa da, CL de yarı final oynadı. Bu adamların seviyesi hala Turkiye nin çok üzerinde, alamazsın arkadaş. Alabileceğimize inanıyorsan da hayal dünyasında yaşıyorsun.

Ha bu arada Yusuf Erdoğan denen gereksiz heriften ümitli olup Gomisi istememek de güzelmiş.

Ayrıca Jardel'in Falcao ya göre daha zor ve sükseli transfer olduğunu düşünmüyorum her ne kadar taş gibi forvet olsa da.

sent via GSC

Son düzenleme:
Pasalic ve Imbula gelirse 11-12 Selçuk-Melodan sonra son 10 yılın en iyi orta sahamiz olur muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt