Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Maicondan başka stoper alınmaz
Maicon - Serdar - Ahmet - Semih - Ozan
Hakan şut
Koray kiralık
Takım stoper kaynıyor biraz saçma olur gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicondan başka stoper alınmaz
Maicon - Serdar - Ahmet - Semih - Ozan
Hakan şut
Koray kiralık
bu bişey bilmiyoAşkın Ateş @AskinAtes29
Maicon ancak biz vazgeçersek olmaz. Anlaşma tamam. Acerbi hala zorlanıyor
Sen ne çeşit bir tipsin yahu? adamın kendisinin bile güldüğü geçtiği her yerde kullanılan kamu malı olmuş bir capsi paylaştı geyiğine.. benim neyimi raporluyursun. şurda galatasaray ile ilgili haberleri takip ediyorum. gençlerle vakit geçiriyorum iş stresini atıyorum birde böyle apartman yöneticisi tipli adamlarlarla uğraşamamsizi de raporladim ins ceza alirsiniz
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Aslan News @Aslanews 58 sn.59 saniye önce
Daha fazla
Maicon, Copa Libertadores gruplarında Strongest deplasmanında son dakikalarda kalecilik yaptı ve takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.
Keko serdar sakatlanmaz ins 1 yil idare etse bari
Sen ne çeşit bir tipsin yahu? adamın kendisinin bile güldüğü geçtiği her yerde kullanılan kamu malı olmuş bir capsi paylaştı geyiğine.. benim neyimi raporluyursun. şurda galatasaray ile ilgili haberleri takip ediyorum. gençlerle vakit geçiriyorum iş stresini atıyorum birde böyle apartman yöneticisi tipli adamlarlarla uğraşamam
Serdara guvenip yola cikilmaz bir tane daha stoper lazim. Ucuz genc, gelecek vaadeden bir stoper.
Altı üstü bir caps yahu.....
şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.
sizi de raporladim ins ceza alirsiniz
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.