Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın Ateş @AskinAtes29

Maicon ancak biz vazgeçersek olmaz. Anlaşma tamam. Acerbi hala zorlanıyor

Aslan News‏ @Aslanews 58 sn.59 saniye önce
Daha fazla
Maicon, Copa Libertadores gruplarında Strongest deplasmanında son dakikalarda kalecilik yaptı ve takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.

sizi de raporladim ins ceza alirsiniz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sen ne çeşit bir tipsin yahu? adamın kendisinin bile güldüğü geçtiği her yerde kullanılan kamu malı olmuş bir capsi paylaştı geyiğine.. benim neyimi raporluyursun. şurda galatasaray ile ilgili haberleri takip ediyorum. gençlerle vakit geçiriyorum iş stresini atıyorum birde böyle apartman yöneticisi tipli adamlarlarla uğraşamam

Aslan News‏ @Aslanews 58 sn.59 saniye önce
Daha fazla
Maicon, Copa Libertadores gruplarında Strongest deplasmanında son dakikalarda kalecilik yaptı ve takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.

915909-19867089-2560-1440.jpg

Bu adami satanlarin Allah belasini versin.

tudor ısrarla sol stoper istiyomuş.ki takımda sol stoper yok.pazdan veyahut başka biri de gelir.maicon sag stoper çünkü.

Serdara guvenip yola cikilmaz bir tane daha stoper lazim. Ucuz genc, gelecek vaadeden bir stoper.

Sen ne çeşit bir tipsin yahu? adamın kendisinin bile güldüğü geçtiği her yerde kullanılan kamu malı olmuş bir capsi paylaştı geyiğine.. benim neyimi raporluyursun. şurda galatasaray ile ilgili haberleri takip ediyorum. gençlerle vakit geçiriyorum iş stresini atıyorum birde böyle apartman yöneticisi tipli adamlarlarla uğraşamam

hasan bey lütfen konuyu daha fazla dagitmayalim
burasi fussball forumu sonucta dinle ilgili tartismalar kesinlikle yasaktir
ben mesaji raporladim gerisi artik forum yönetimine kalmis bir sey
iyi günler

--------------Muslera-----------------
Transfer Maicon Serdar Transfer

--------Transfer Selçuk--------------

----Transfer Sneijder Transfer -----
---------------Gomis------------------

MAicon ve Gomis dışında 5 transfere ihtiyaç var. Hatta Selçuk ve Serdar yerine de transfer yapılabilir.

Altı üstü bir caps yahu.....

şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.

Forumda Hırvat veya Sırp ligini takip eden yok mu?Oradan alabileceğimiz genç yetenek yok mu?İllaki forvet-orta saha vardır.

şunun için raporlanmışım. şimdiden söylüyorum. beni raporlayan adamın mevkisi forumdaki konumu beni zerre ilgilendirmiyor. bunun için bana ceza verilecek olursa bu forumun demokratik konumu ve eşitçiliği hakkında ciddi şüpheler içine düşerim. yazdığıma çizdiğime dikkat ediyorum. kimseyi rencide edici bir şey yazmam buraya.

ceza yemezsin boşver takılma. ciddiye alma herşeyi :)

Maicon
Pazdan/Çiriçeş
Serdar
Ahmet
Ozan Kabak

yeterli olur.

Geri kalan tüm stoperler gönderilmeli

:D yaw günde 500 defa raporlanıyoruz belki forumda ban yiyen sayısı çoğu zaman 1 bile olmuyor rahat olun yani hasan bey namınıza eke vuramazlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt