Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder illa gitsin takimin en buyuk sorunu yazilmis gibi davranmissiniz yine. sneijder icin aglamadiginiz gun olursa gscde bir milat olarak kabul edecem. herif sadece harika bir sezon GECIRMEMIS demis diye melodan girip hagiden cikmissiniz. ne denir ki bu kafaya

Bu sene sneijderin performansını begenen adam futbol izlemesin adamın hele ondan hic talibi yok
Allah aşkına bu sezon kaç tane fransa ligi maçı izledib. Sen git ben arfa ile nasriyi al ondan sonra konuş. Sana sümüğünü atmazlar. 31 yaşında nasri için 13 ben arfa için 9 istiyorlar. Sen oyuncunu kıçına teneke bağlayıp göndermeye çalışıyorsun. Bana uğur karakullukçu salağıyla gelme. Bende sana bülent timurlenk ile vururum. Hadi iyi geceler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm Bruma sözleşme imzalamadı değil Dursun engelledi imzalamasını anlayın artık. Dursunun yaptıkları;

- Rize deplasmanına götürmedi.
- 18 kişilik kadroya almadı.
- 20.dakikada oyundan aldırdı.

vs. vs.

Sneijder bu sezon kötüydü doğru. Ama Selçuk, Semih lafı hiç edilmiyorken Sneijder'e bu kadar takılması garip. Para filan denecek ama kalibre açısından bakarsanız Selçuk'un, Semih'in maliyeti daha yüksek.

Bizde herkese saygı duyuyoruz da Uğur Karakullukçu yazınca doğru mu oluyor.? Hagi gitti yıllarca yeni bir Hagi aradık,Defanstan Ujfa gitti yıllardır yerine adam bulamadık,Melo gitti daha bir sene oldu abuk subuk adamlar doldurduk.Ebou filan da saymıyorum. Yine korkarım ki Sneijdr giderse yıllarca Sneijder gibi bir adam arayıp duracaz gibi. Bu arada Bruma'nın da yeri dolmaz. Yasin,Rodrique filan hikaye. Unutmadan söyliyim Uğur K.'nun mensup olduğu tv ve gazete Melo gitsin diye kıçlarını yırtmışlardır. Son olarak bu konuda katılacağım tek nokta Sneijder'in abartılı bir para alması gerisi hikaye.

Ujigalusi oynadigi 1 senede, 1 sampiyonlugu vardi.
Melo oynadigi 4 senede 3 Sampiyonlugu vardi.
Hagi oynadigi 5 senede 4 Sampiyonlugu vardi.

Bu adamlarin aranmasi kadar dogal bir sey olamaz.

Sneijder ile basladigimiz 4 sezonda da sadece 1 sampiyonlugumuz var.
Sneijder ile son 2 senede sirasiyla 8. ve 4. sirada yer aldik. Yani olsa ne olur, olmasa ne olur ? Ve adam genclesmiyor, yaslaniyor.

Etrafinda takim kurmanin artik hic bir mantikli aciklamasi kalmadi.

Allah aşkına bu sezon kaç tane fransa ligi maçı izledib. Sen git ben arfa ile nasriyi al ondan sonra konuş. Sana sümüğünü atmazlar. 31 yaşında nasri için 13 ben arfa için 9 istiyorlar. Sen oyuncunu kıçına teneke bağlayıp göndermeye çalışıyorsun. Bana uğur karakullukçu salağıyla gelme. Bende sana bülent timurlenk ile vururum. Hadi iyi geceler

Kardes tamam 31 yasındakı nasri 13 ben arfa 9 ıse sneijderin degerı suan 5 ı gecmıyor bu adamı hala nasıl savunuyonuz. 5 mılyonluk topcu ıstemen gerek oynun yerıne nasri ile ben arfayı degıl

2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Boklamak için bahane bol

Rakamlara takilmamak lazim diyorum

Ikisininde performansi ortada,Sneijder bu sezon performans olarak bok gibiydi sezon boyunca neredeyse her Mac sövdük cunku adam yaslandi 33 yasinda ve fizik olarak bitik durumda

Zarar vermiyor demek yanlis olur,orta sahamiz bok gibi olmasinin sebebi selcuk ve sneijder ikilisi

Bruma kendisi açısından en iyisini yaptı zaten. Burda 20 maç iyi oyna bir diğer hatanda silinirsin dakikada. Genc oyuncular için büyük problem

Sneijder ve selçuk gitmeli mi şimdi ? Sneijder kalmalı ama selçuk yerine imbula tipinde birisi ve yanında iyi bir ön libero. Solda lens ortada sneijder veya belhander. Solda sn10 veya belhanda. Gomis. Acerbi+ (serdar azuz?)clychi tete. Tete lensin arkasını sağlama alsın yeterli.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Hatta 2'si de antalya'ymış, boklamak için bahane bol

Yaw ne anlatiyon adam bu sezon 33 macta 17 gol 6 assist yapmis, bize karsi mac kazandirmis, benfica'ya karsi son dakika da frikik atmis bir de cikip adami kotuluyorsun, insan biraz sıkılır

selçuk semih balta gibi adamların lafını eden yok çünkü onlar çöplük zaten . kimse dikkate bile almıyor.
ama transferler yapılacaksa en evvel sneıjder'le oturup konusacaksın ya adam gibi oynarsın ya da senı sepetliyorum bana bütçe lazım .selçuk'la semih'le konussan da boş zaten .

Halite ugur hakkinda katiliyorum. Sirayder mevzusunda ise araftayim.

Asist ve gol atamadiginda asistin asistini yapti diye savunuyordunuz sneijder i..kabul edin iste ilk 5 mac ve son 5 mac haric bildigin selcuk kadar pas hatasi ve yumusakligi vardi..

Ulan daha transfer bile yapmadık Sneijder gitsin diyorsunuz. Yerine kimse alınmazsa ne diyeceksiniz. Maaşından kurtulduk ehe ühü diye konuşursunuz artık. Selçuk Semihle başarıdan başarıya koşarız.

sent via GSC
Bu arkadaşlar sneijder gönderilsin yeaah kafasında. Senin taptıpın dursun bakkal transfer yapılsın ondan sonra oyuncu transfer yapsın. En iyi 3 oyuncun gitti bunların yerine o seviyenin 2 tık altı adam alıyorlar. Tövbe tövbe bu kadar saflık

Önemli olan kimin gittiği değil yerine kimin geldiği bence. Melo'nun yerine Tolga,Jong alirsan melo melo diye ağlarsin tabi ama Imbula alinsaydi veya baska o kalitede topçu konuşulan farklı olurdu.

Sorun zaten o bu yönetimin aldığı oyuncular belli. Yerine daha iyisini alabilen bir yönetim olsa hangi taraftar kabul etmez ?

Bu takımda kalması gereken 10 tane oyuncu yok o kadar vahim bi durumdayiz zaten. O gidecekse bu kalsın mi tartismasi yersiz hepsinin gitmesi lazim ama bu tak diye olacak iş değil hepsinin sözleşmeleri var fırsatı bulduğun an yollaman lazım hepsini

bu kadar hararetli bir ortamda kavga yok mu¿

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmesi gerekenler;

Semih
Hakan
Donk
Carole
Selçuk
Tolga
Eren
vs.

Kulübü batıranlar bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt