Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Hatta 2'si de antalya'ymış, boklamak için bahane bolTalisca 7 Mac 4 gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Hatta 2'si de antalya'ymış, boklamak için bahane bolTalisca 7 Mac 4 gol
Allah aşkına bu sezon kaç tane fransa ligi maçı izledib. Sen git ben arfa ile nasriyi al ondan sonra konuş. Sana sümüğünü atmazlar. 31 yaşında nasri için 13 ben arfa için 9 istiyorlar. Sen oyuncunu kıçına teneke bağlayıp göndermeye çalışıyorsun. Bana uğur karakullukçu salağıyla gelme. Bende sana bülent timurlenk ile vururum. Hadi iyi gecelerBu sene sneijderin performansını begenen adam futbol izlemesin adamın hele ondan hic talibi yok
Bizde herkese saygı duyuyoruz da Uğur Karakullukçu yazınca doğru mu oluyor.? Hagi gitti yıllarca yeni bir Hagi aradık,Defanstan Ujfa gitti yıllardır yerine adam bulamadık,Melo gitti daha bir sene oldu abuk subuk adamlar doldurduk.Ebou filan da saymıyorum. Yine korkarım ki Sneijdr giderse yıllarca Sneijder gibi bir adam arayıp duracaz gibi. Bu arada Bruma'nın da yeri dolmaz. Yasin,Rodrique filan hikaye. Unutmadan söyliyim Uğur K.'nun mensup olduğu tv ve gazete Melo gitsin diye kıçlarını yırtmışlardır. Son olarak bu konuda katılacağım tek nokta Sneijder'in abartılı bir para alması gerisi hikaye.
Allah aşkına bu sezon kaç tane fransa ligi maçı izledib. Sen git ben arfa ile nasriyi al ondan sonra konuş. Sana sümüğünü atmazlar. 31 yaşında nasri için 13 ben arfa için 9 istiyorlar. Sen oyuncunu kıçına teneke bağlayıp göndermeye çalışıyorsun. Bana uğur karakullukçu salağıyla gelme. Bende sana bülent timurlenk ile vururum. Hadi iyi geceler
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Boklamak için bahane bol
2'si frikik, hatta 1'i bruma'ya çarpan derim o zaman. Hatta 2'si de antalya'ymış, boklamak için bahane bol
Bu arkadaşlar sneijder gönderilsin yeaah kafasında. Senin taptıpın dursun bakkal transfer yapılsın ondan sonra oyuncu transfer yapsın. En iyi 3 oyuncun gitti bunların yerine o seviyenin 2 tık altı adam alıyorlar. Tövbe tövbe bu kadar saflıkUlan daha transfer bile yapmadık Sneijder gitsin diyorsunuz. Yerine kimse alınmazsa ne diyeceksiniz. Maaşından kurtulduk ehe ühü diye konuşursunuz artık. Selçuk Semihle başarıdan başarıya koşarız.
sent via GSC
Önemli olan kimin gittiği değil yerine kimin geldiği bence. Melo'nun yerine Tolga,Jong alirsan melo melo diye ağlarsin tabi ama Imbula alinsaydi veya baska o kalitede topçu konuşulan farklı olurdu.