- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
nevzata ,ali naciye laf ediyosunuz,ediyoruz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi brumayı zapt edemediler balotelli kalın gelir bunlara.Gomis ve Belhanda'nin gelmemesi daha iyi olur. Balotelli'ye imza attirmak okadar zor olmasa gerek.
nevzata ,ali naciye laf ediyosunuz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.
nevzata ,ali naciye laf ediyosunuz,ediyoruz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.
coktan gelmiştir abi gomisgomis gitmis sergennnnn ne trtsporu gomis gitmis... :disgust::disgust::disgust:
![]()
Bi tarafına Kucka girdi herhal.
kendi adıma konuşayım dursun başkan olduğundan beridir olumlu haberleri kesin yalandır diye sallıyorum, olumsuz haberlere kesin doğrudur diye inanıyorum hemen. çok faydasını gördüm şimdiye kadarnevzata ,ali naciye laf ediyosunuz,ediyoruz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.
Bu baris twitter'de ilk kez transfer haberi verdi oda bizimle ilgili![]()