Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzata ,ali naciye laf ediyosunuz,ediyoruz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.

trabzonspor_basket_takimi_h13592.jpg

Bi tarafına Kucka girdi herhal.

Barış kim bilmem ama Gomis gelmemek için her yolu deniyor zaten.Bizimkilerin beceriksizliği+Gomis'in menajerinin oyunları transferi uzatıyor.

-Tapatalk-

nevzata ,ali naciye laf ediyosunuz,ediyoruz.trtsporun trabzon muhabirinin haberini taşıyosunuz ki agır kolpacı biri bu.

Aynen öyle nevzat diyince auvvvvvvvv barış diyince tüh, vah, adam gitti, bırakın bizim basınımızı avrupa basını bu iş bitti dediyse bitmiştir yakında açıklanır :D :D

kendi adıma konuşayım dursun başkan olduğundan beridir olumlu haberleri kesin yalandır diye sallıyorum, olumsuz haberlere kesin doğrudur diye inanıyorum hemen. çok faydasını gördüm şimdiye kadar

Çin de sabah yeni oldu, Avrupa da gece yarısı, Gomis desen tatilin keyfini sürüp uyumuştur seneye şöyle trabzona 2-3 tane koysun da bunun gibi çekemeyen muhabirler oturup ağlasın :D

gomisi falan sallayın da bugün yusuf erdoğan kap gelir mi acaba dursun akşam trtsporda 2 yerli transfer bombası patlatacakmış.

Arkadaslar dursun Maicon diye sarp yilmaz'i almis muhabirler karistirmis galiba

9a5bdc976ad9cf4de913905941bffe4f.jpg

Bu baris twitter'de ilk kez transfer haberi verdi oda bizimle ilgili :D

bu arada gomis son paylaşımı italyadan yapmış.cengo yeni döndü italyadan.kuckayı da almıştır inşallah.trabzonlular kıskanclıktan gebersin.

Dursun başgan canlı yayında KAP şov yapacak;

''Maicon, Belhanda, Gomis ile anlaştık arkadaşlarımız birazdan KAP'a gerekli açıklamaları yapacaklar''

Bu açıklamadan dakikalar sonra KAP'lar gelir.

CcC Dursun CcC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt