Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yine de beklendiği gibi üst seviye olamayacağını düşünüyorum. Abdullah avcı katkısı büyük oyununda.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

visca da a.avcı ve basaksehir'in sistem takımı olmasının katkısı cok büyük, bunu sonuna kadar kullandı ama cengiz farklı bence. ne ise zaman gösterecek artık nerelere gelecegini.

başakşehir'in visca yı kaybetmesi onlara birşey kaybettirmez, 5m euro'ya daha ii sini alırlar, cengiz'i bu sezonda takımda tutarlarsa hem üst sıralara oynarlar hemde daha ii parlatıp avrupaya ii bir bonservise satarlar.

Son düzenleme:
Forvet için bütçe varsa Smolovı öneriyorum

Bir forvet için çok teknik biri, bu sezon 31 maçta 25 gol atmış

Daha 27 yaşında

YouTube

Gomisden her türlü daha iyi transfer olur imo

Sol bekte artık riske girmeden Clichy transferini bitirmek gerek. Adam 4-5 istemiyor sonuçta, istediği paralar (doğruysa tabii) bizim rahatça verebileceğimiz paralar. O mevzuyu en kısa zamanda kapatmamız gerek. 2-3 yıl çok rahat katkı alırız kendisinden.

Sağ kanat için de bence Visca uygun bir maliyet artı oyuncu kabul ederlerse denenmeli. Belhanda gelince Sneijder kalırsa sol açık gibi oynayacak, o mevkide zaten Garry de var ama sağda oynayacak sadece Sinan var. O da sezon sonu topçusu oldu resmen. Asla güvenmiyorum hele ki menajeriyle yaptığı zibidilikten sonra direkt defetmemiz lazımdı.
parayla bitmiyor is, ne isi var (belki de)son 10 yilin en iyi EPL sol bekinin turkiye'de

dursun bu gece programda bombaları patlatacakmış tvde şov yapacak büyük başkan

Cengizin olası transferine karşıyım kardeşim senin gözünün önündeydi bu çocuk garry hıyarına vermeye para bulabiliyorsun ama liginde elmas gibi parlayan adama veremiyorsun. Zamanında alacaktık onu geçen sene başakşehire gitmeden önce. O zaman kimse ondan ektra beklentisi olmazdı üzerinde yük olmadan seviye atlardı bugün eğer alınsa verilecek min bonservis 7-8 milyon euro o para altında diğer tüm ezilenler gibi bu çocukta ezilir. 8 milyon verdiğin adamı yedekte bekletemezsin bizim ülkede bu kafa var malesef sürekli birşeyler beklenecek sürekli zorlanacak ve altında kalacak.

Belhanda gomis Maicon bugün aciklansa ne olacak,sonra haftalarca baska transferleri bekleyecez,böyle hic degilse hergün transfer yapmis gibi heyecan yasiyoruz,ben alistim bu duruma ve gayet memnunum

parayla bitmiyor is, ne isi var (belki de)son 10 yilin en iyi EPL sol bekinin turkiye'de

O Wenger'in abartması onu boşver de medyada çıkan haberlere göre konuşuyoruz işte. Daha geçen hem Fransız hem de Türk basını kaç kere yazdı yıllık teklifimize olur verdi Clichy diye. Doğruysa diyorum işte kaçırmayalım.

PSV Willems'in satisindan alacagi para ile tekrar transferlere devam edecek diyorlar. Cunku paranin buyuk bir kismi Lozano transferine gittigi icin kasada para kalmamis galiba.

6 milyon euro Willems icin iyi para diyorlar genelde.

Willems ve Tete gibi hollanda'da oynayan genc yetenekli oyuncular bizim lige gelmeye sicak bakmaz, eger bu oyunculari ikna etmek istiyorsan yillik en az 2m vereceksin

Visca fb işi ciddiyse hiç transfere falan gerek yok. Boşuna para harcamanın lüzumu da yok. Bu sene şikeciler kesin şampiyon olur. Dirar- Valbuena-Visca çok iyi bir hat. Dirar ve Visca takım oyuncuları. Valbuena sihirbaz her şeyi yapabilir. İyi de bir forvet alacaklardır hatta ebubakar ismi geçiyor. Aykut kesinlikle transferden anlıyor.
Valbuena sihirbazsa sneijder tanrı

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Willems ve Tete gibi hollanda'da oynayan genc yetenekli oyuncular bizim lige gelmeye sicak bakmaz, eger bu oyunculari ikna etmek istiyorsan yillik en az 2m vereceksin

Ayıp ediyorsun renktaş biz 2 nin altında hiç teklif yapar mıyız:confused: bizde alt yapıdan çıkan kale direğine bile 2 veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt