Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Wenger'in abartması onu boşver de medyada çıkan haberlere göre konuşuyoruz işte. Daha geçen hem Fransız hem de Türk basını kaç kere yazdı yıllık teklifimize olur verdi Clichy diye. Doğruysa diyorum işte kaçırmayalım.
Istedigi paranin miktari dogru olabilir ama turkiye'ye gelecegini dusunmek buyuk hayalcilik bence.

PSV Willems'in satisindan alacagi para ile tekrar transferlere devam edecek diyorlar. Cunku paranin buyuk bir kismi Lozano transferine gittigi icin kasada para kalmamis galiba.

6 milyon euro Willems icin iyi para diyorlar genelde.

Öyle birşey olabiliyorsa direkt çökelim. Carole hıyarını 3-4'e kilitleyecek yer arayalım üzerine 2 katıp güzel iş yapmış oluruz ha satamadık o da olumlu eşek gibi çalışır yine biz kazanırız

Sezonu actik ama gelen giden yok

Transferler kampa yine yetismedi bir Galatasaray klasigi

Pepe beşiktaş haberlerine tepkim.

snoopy.gif

ii olsalar bize satmazlar.

Sen istedigin kadar yuksek bonservis ver, istedigin kadar kulubleriyle anlas, oyuncu gelmek istemedigi surece transfer gerceklesmez.

Tete olayina bak, neden transferi sence bitmedi, oyuncu gelmeye sicak bakmiyor, genc ve yetenekli, su an rahatlikla premier lig serie a bundesliga'da oynayabilecek bir oyuncu, talipleri cok, aynisi Jetro Willems icin de gecerli, 1 yil sozlesmesi kalmis, simdi en az 5 takim psv'ye teklif yapmistir Willems icin.

dursunun katılacağı program banttan yayınlanıyor galiba. twitterda sorsak su transferleri

bayram geldi transfer yok inşallah geç olur iyi olur takım düzelir en fazla oyuncu almamız gerekırken sürekli oyuncuları veriyoruz gelen yok ve inşallah bu işi yaramayan dejong donk cavanda ve çöp yerlileride bir an önce göndeririz tarık çamdal umut gündoğan eray işcan gönderilsin tamamen artık hersene kiralık bişey olmuyo. Koray ve Emrah bu sene bence kalıp şans verilmeli Yasin-Eren-Sinan gurbetçilerde kalıp yedek değerlendirilmeli .

Ben Pepe'nin Beşiktaş'la adının geçmesinden çok bazılarının ciddi ciddi yok gelmesin, karakterimize uymaz demesine güldüm. Bak çok net yazıyorum:

Pepe'nin kariyeri > Beşiktaş

Ne efendiliği ne karakteri :DD

Forvete gomis-eren(bana kalsa tekmeleyerek isvicreye yollarım) yetmez oraya 3. bir isim şart.

Önerim Cyle Larin aralıkta sözleşmesi bitecek 1m altına alır yine 1m altına oynatırsın.
Hatta rivasla paket yap iki tane genç yetenekli oyuncuyu çok ucuza kap gel. En kötü kiraya verirsin zarar etmezsin asla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt