Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak dan 6 değil 5 Milyon kazandık. 8'e sattık 2'si Trabzona gitti 1 Milyon da menajere gitti aracılık yaptığı için.

Levent Nazifoglu denen angut açıklamıştı bunu.

sent via GSC

Ibrahimovic,Sanchez,Aguero,Ronaldo falan en çok ofsayta düşen futbolculardandir bu arada tabi hepsi kötü oyuncular yapacak birsey yok

Evet.

Burak'tan gelen 6 Milyonun 4 Milyon'u Eren'e gitti.

Eren'i izleyeceğime Burak'ın beleş gollerini izlerim daha iyi.

Ya birak Allah askina sirf sneijder'dan dolayi diyorsun,Sneijder giderse yeri dolmaz dedigin icin Burak'in yeri dolmadi diyorsun :D

YouTube

Bunun neyini Arayalim yaw attigi adim zarardi

Burak'tan gelen 7 milyon mu Galatasaray'i kurtaracak

Performansindan dolayi dogal olarak yollandi,her Mac 5-6 kez ofsayt a düsen,yaptigi faullerle hucumlarimizi kesen ve pas oyununu beceremeyen bir forvet oldugu icin yollandi

Bruma neden satıldı o zaman performansından dolayı mı ? Kesinlikle hayır para lazımdı sattılar çok net. Burak da kötü performans sergilediği için değil para için satıldı. Bizim yönetim performansından dolayı adam satalım aklına sahip değil. Öyle olsaydı Semih 2.Lig'de oynuyor olurdu.

Ya birak Allah askina sirf sneijder'dan dolayi diyorsun,Sneijder giderse yeri dolmaz dedigin icin Burak'in yeri dolmadi diyorsun :D

YouTube

Bunun neyini Arayalim yaw attigi adim zarardi

Yahu Burak zararsa bu alınan topçular ne peki hadi kurtulduk bu maldan da nolduk 6.olduk 4.olduk :D :D

Burak bir başına gitmemeliydi yanına Selçuk ta eklenmeliydi. Ayrıca milli takımda karıştığı rezaletten sonra ne mal olduğunu anlamadıysanız diyecek bir şeyimiz yok.

Wesley gidecekse sadece aldığı ücret yüzünden gidecek tabi birde şu yönü var bu sene sayesinde kazandığımız maçlar o olmadanda kazanmış olmamız gereken maçlar. Wesley üzerine takım kurulmadı diyorsunuz da geçtiğimiz sezon Riekerink Wesley üzerine kurdu planlarını. Belki takım içinde aldığı ücret sorun oluyordur ama Selçuk un 3 aldığı yerde Wesley 5 alır.

Kısaca takım planlamamız ve denge kavramımız çok kötü, adamların bi suçu yok.

Maymunlar yönetmiş bizi bir kaç yıldır diyoruz inanın artık

Ronaldo ve burakı offsayt istastik üzerinden kıyaslamak asıl çöp bir konu ya neyse.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Niye ikisi de ayni ofsayt kurali değil mi? Ben kalitelerinden bahsetmiyorum ki. Zlatan'a,Ronaldo'ya kalkan bayrak başka birseyden dolayi mi kalkiyor? Ayni olay. Neyse iyi geceler

Bruma neden satıldı o zaman performansından dolayı mı ? Kesinlikle hayır para lazımdı sattılar çok net. Burak da kötü performans sergilediği için değil para için satıldı. Bizim yönetim performansından dolayı adam satalım aklına sahip değil. Öyle olsaydı Semih 2.Lig'de oynuyor olurdu.

Bruma'nin durumu farkli

Bruma bu takimin en iyi oyuncusuydu ve ne yazik ki 1 yillik sözlesmesi kalmisti

Burak takimin yildizi falan degildi,her Mac Zarar veren bir adamdi hem performans hemde karakter olarak

Burak satildiginda acilan konuya girelim bakalim yorumlara nasil bayram havasi vardi,balik hafizali olmayalim lütfen Burak'in bok gibi performanslari dün gibi aklimda

Iyi oynadi dönem varmi,evet ilk sezonu

Burak'tan kurtulduk, yerine gelen Eren'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Telles'ten kurtulduk, yerine gelen Carole'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Melo'dan kurtulduk, yerine gelen de Jong, Tolga'dan kurtulmaya çalışıyoruz.

vs..

Burak'tan kurtulduk, yerine gelen Eren'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Telles'ten kurtulduk, yerine gelen Carole'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Melo'dan kurtulduk, yerine gelen de Jong, Tolga'dan kurtulmaya çalışıyoruz.

vs..
de jong u aldıran kım vasfi

Yahu Burak zararsa bu alınan topçular ne peki hadi kurtulduk bu maldan da nolduk 6.olduk 4.olduk :D :D

Biz hucumda sorun yasamadik son 2 sezonda,Yasin-eren-bruma 30 gol atti zaten.

Bizde sorun temposuz orta saha (Selcuk-Sneijder) ve tabiki defans hattimiz

2015-2016 sezonunda en golcu takim olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt