- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
gösterecegi performans hakedip haketmedigini anlatır bize
Sneijder varken o formayla oynayamacak. Ve Belhanda kesin kesin diyenlere de inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gösterecegi performans hakedip haketmedigini anlatır bize
Burak bi ara Avrupa'da en çok ofsayta düşen futbolcularin basinda geliyordu 2. Ronaldoydu ahahaha ronaldo çöp![]()
Ronaldo ve burakı offsayt istastik üzerinden kıyaslamak asıl çöp bir konu ya neyse.Burak bi ara Avrupa'da en çok ofsayta düşen futbolcularin basinda geliyordu 2. Ronaldoydu ahahaha ronaldo çöp![]()
Evet.
Burak'tan gelen 6 Milyonun 4 Milyon'u Eren'e gitti.
Eren'i izleyeceğime Burak'ın beleş gollerini izlerim daha iyi.
Burak'tan gelen 7 milyon mu Galatasaray'i kurtaracak
Performansindan dolayi dogal olarak yollandi,her Mac 5-6 kez ofsayt a düsen,yaptigi faullerle hucumlarimizi kesen ve pas oyununu beceremeyen bir forvet oldugu icin yollandi
simdi bisey derdim sergen sana demeyeyim en iyisi moderatorlukden olurum. sneijder la sneijder. 10 numara sneijder.atalay alır inşallah yerini
Ya birak Allah askina sirf sneijder'dan dolayi diyorsun,Sneijder giderse yeri dolmaz dedigin icin Burak'in yeri dolmadi diyorsun
YouTube
Bunun neyini Arayalim yaw attigi adim zarardi
bende çok seviyorum sneijderi,niye yav ?atalay da müthiş potansiyel.hazırlık maçlarında oynarsa,dikkatle izle.simdi bisey derdim sergen sana demeyeyim en iyisi moderatorlukden olurum. sneijder la sneijder. 10 numara sneijder.
Kim ki bu Bruno Andrade ?
Ronaldo ve burakı offsayt istastik üzerinden kıyaslamak asıl çöp bir konu ya neyse.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Bruma neden satıldı o zaman performansından dolayı mı ? Kesinlikle hayır para lazımdı sattılar çok net. Burak da kötü performans sergilediği için değil para için satıldı. Bizim yönetim performansından dolayı adam satalım aklına sahip değil. Öyle olsaydı Semih 2.Lig'de oynuyor olurdu.
YouTubebende çok seviyorum sneijderi,niye yav ?atalay da müthiş potansiyel.hazırlık maçlarında oynarsa,dikkatle izle.
Talip ama alan yok henüz öderiz serbest kalma bedelini kendisini de bir şekilde kandırırız benceOnyekuru'ya arsenal ve west ham talip, yani imkansiz
Gazeteci
Maicon transferinde bilgilerini goal.com da yazmis
de jong u aldıran kım vasfiBurak'tan kurtulduk, yerine gelen Eren'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Telles'ten kurtulduk, yerine gelen Carole'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Melo'dan kurtulduk, yerine gelen de Jong, Tolga'dan kurtulmaya çalışıyoruz.
vs..
Yahu Burak zararsa bu alınan topçular ne peki hadi kurtulduk bu maldan da nolduk 6.olduk 4.olduk![]()
![]()