Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maicon_pereira_roque.jpg
Z
image-panini-foot-2011-bafetimbi-gomis-n-232-lyon-921178750_ML.jpg
44317_01.jpg
62975.jpg
1087749.jpg
413545358935.jpg

Bu hamleler yeterli olur derim.

Belhanda-8.000.000
Gomis-2.500.000
Maicon-7.000.000
Fernando-Kiralık (1.500.000+ 7.000.000 Opsiyon)
Clichy-Bedelsiz (1.000.000 imza parası)
Cengiz Ünder-7.500.000+ %20 pay
Tete-3.500.000+ De Jong

TOPLAM: 32.000.000 Euro

Gidenler

Chedjou-Bedelsiz
Podolski-2.600.000
Bruma-12.500.000+ 2.500.000 Euro
De Jong-Takas
Sabri Sarıoğlu
Josue-kira sonu

Takim'da o kadar dangalak varken herkes Sneijder ile ugrasiyor, sizde beyin olmadigi icin Melo gitti yerine Donk denilen dangalak'i aldilar, sizde burda dizler ustunde iyi transfer diye angirdiniz.

Simdi'de bakiyorum Bruma gitmek istemis diye angirmaktasiniz, ulan yonetim kendisi gidip sozlesme imzalamadi, sezon sonunu beklicez diye yalan konustular, gonderebilmek icin.

Bi kere'de dik durun

CseCI-_WgAA53N5.jpg

takımda gidecek çöp çok iken gelmesi gereken her mevkıye adam gereklı iken sen kalk sneijderi soğut febeş medyasının eline koz ver adamlar sürekli bizimle uğraşsın transfer politikamıza bak of dursun of . Deli gibi bekliyordun sezon bitmeden sneijder ve brumanın satılmasını ne diyim sana seneyede aynısını muslera için yapıcak ve biz bu adamdan kaliteli 8 oyuncu almamızı bekliyoruz alır alır türkiyede komisyonla alır yerlileri sonra çıkar yabancı adamları türkiyeye getirtmek zor der hadi yallah seneyede artık kaçıncı bitiririz hala aday olacam diyo birde Allahım sen bizi sınıyomusun bu adamla .

Dün a sporu izledim setenay denen tinersporlu 3 oyuncuya 207 milyon TL veriliyor diyor. Brumayı sattn 3-4 katı para veriliyor diyor. Ulan 5 sene sonunda verilecek parayı bir bizim için yapıyor dallamalar.

Sanırım orta sahaya Belhanda'dan başka sadece 1 adam alınacak

Eğer aradığımız adam önlibero ise
Fernando Reges-Wıllıam Jauınqueur ikilisinden birisi çok iyi olur

Ama bana göre orta sahadaki asıl sıkıntı Tolga değil Selçuk kesinlikle 8 numara için bir adam bakmalıyız
Giannelli Imbula-Kwadwo Asamoah-Juraj Kucka-Tonny Vilhena-Mario Pašalić-Godfred Donsah gibi bir oyuncu almalıyız doğrudan gelip Selçuk'u kesebilecek birisi

Ya beyler takımda cidden seneye kalacak dediğimiz kaç adam var?

Muslera-Cenk-Eray

Linnes-Tarık
Maicon-Serdar-Ahmet-Semih-Koray-Ozan
Carole

Selçuk-Tolga-Donk-Atalay-Sneijder-Belhanda

Garry-Sinan-Yasin

Gomis-Eren

3 transfer yapıldı desek 4 adam daha alsak kadro 27 kişi yapar.
2 bek-2 orta saha o da galiba.

Lige 28 kişi bildiricez tamam ama bu kadro defans ve kale dışında pek de 60 maç kaldırabilicek kadro değil

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Jetro-Acerbi-Serdar-Corchia

Şeklinde olsa defans bizde artık bir rahatça maç izlesek

Üçününde seneye sözleşmesi bitiyor Belhanda-Maicon-Gomis e o kadar para saçacağına bastır parayı al bu üçlüyü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt