Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CNN Turk Spor Editörü Ali Can Yaycılı: Clichy dışında Gomis, Belhanda ve Gomis tamamdır. Bir tek Clichy kaldı.

a897737c030a5a1284c6d964ce208148.jpg

Üzülerek cevap vermek istiyorum bruma bundan daha istikrarlı adam geçiyordu. Savruk geldi bana bu adam aslında. Bence biz brumayı satamadık. Sportıng olsa en az 20 ye okutur bonuslarla 25 e getırırdı.

asist olayını brumadan daha az tecrübeli olmasına rağmen çok iyi beceriyor sanki , real madrid maçında izlemiştim gerçi bi tek , etkileyiciydi

ama brumadan daha düşük potansiyeli olsa bile sportingin bizden çok daha iyi pazarlayacağı %100

herifler elazığdan yollanan çocuğu bedavaya alıp parlattılar

TRTSPOR | Galatasaray, Acerbi ve Clichy için son temasları sürdürüyor. Acerbi transferi olumsuz gidiyor. Clichy'de ise detaylar görüşülüyor.

___________Muslera___________
Tete___Maicon___Serdar___Clichy
______Vainqeur___Pasalic______
___Lens___Belhanda___Garry___
___________Gomis____________
Yedekler:Cenk,Linnes,Ahmet,Tolga,Selçuk,Sinan,Eren T.D:Sn.Tudor
Gelenler:Tete(3.5 M Bons.),Maicon(7 M Bons.),Clichy(2 M İmza Parası),Vainqeur(4 M Bons.),Pasalic(1 M Kira),Belhanda(8 M Bons.),Lens(6 M Bons.),Gomis(2.5 M Bons.)Total:34 M €
Gidenler:Bruma ve Podolskiden gelen 17.5 Milyon var Wesley ve Jong bonservissiz yollanır,Donk,Tarık,Umut G. gibi adamlara fesih bedeli verip yollanır

Böyle bir kadro kurarsak ligin içinden geçeriz,sanırım 20 M €'ya yakın harcama yapmamız gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt