- 2 Temmuz 2011
- 140.116
- 60.209
- 5.628
CNN Turk Spor Editörü Ali Can Yaycılı: Clichy dışında Gomis, Belhanda ve Gomis tamamdır. Bir tek Clichy kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basit bir mantık yürütelim renktaş. 15 milyona sattığımız Bruma milli takımda oynamıyor ama bu arkadaş oynuyor. Yani imkansız maalesef. Ama kanat oyuncusu alacaksak scout ekibi kaliteli isimler bulabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bir oyuncu aynı sezon içinde ikinci kez transfer yapamıyor. Ayrıca biraz daha beklemek lazım, bakalım Bundesliga da ne yapacakLeipzing Bruma'yı oynatmadan satarsa şaşırmam
CNN Turk Spor Editörü Ali Can Yaycılı: Clichy dışında Gomis, Belhanda ve Gomis tamamdır. Bir tek Clichy kaldı.
Üzülerek cevap vermek istiyorum bruma bundan daha istikrarlı adam geçiyordu. Savruk geldi bana bu adam aslında. Bence biz brumayı satamadık. Sportıng olsa en az 20 ye okutur bonuslarla 25 e getırırdı.
tekrar tekrar imzalatmaktan manipüle oldu herkes gomis ve belhanda ismine hergun 3 4 kere tamamlaniyor transferGomıs ve belhanda tamam da 3. Gomis kim
sagbekmiş ama corchia şu an 1 numarada listedeGalatasaray ve Fenerbahçe, Hagi'nin takımının kaptanı Benzar'ı istiyor.Hagi'den dolayı oyuncu Galatasaray'a daha yakın.(Romanya Basını)
Romario Benzar - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
victor wanyama dertlere derman olur![]()
Ben de çok yazdım burada. Çok kaliteli topçu. Ederi 10 milyon civarıdır.Ağzımın suları aktı.
Selçukun yerine ne olurdu be bu adam ahh ahhh...
YouTube
Kaç m çekerler bu genç reyize![]()
O da cok ozan 8 ise belhanda 20 sneijder 25 eder12 falan vermezler. 8m euro diyorlar. aldıgı paraya satacak yani.
O dacok ozan 8 ise belhanda 20 sneijder 25 eder
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi