Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün Kap yok herkes köyüne :) Transfer yapamıyorlar bariz,çok bir şey beklememek gerek.

Delaneye 2 milyon vereme musaya cat 2.5 salla memleketin o...su biziz ya

galatasarayli-taraftar-baskan-dursun-ozbek-i-9259516_9797_o.jpg

Bakti ucaklar inmiyor otobusle almaya gidiyor aslanim... Buyuk baskan vesselammm :D

Arefe günü kap mı açılır Allah(c.c) aşkına gidin kafanızı dağıtın

KAP bayram'da sabah 10:00 ile 10:01 arası açık beyler.

Tudor; Tarık Çamdal, Ryan Donk, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar ve Emrah Başsan'ı takımda istemediğini yönetime iletti.
Tudor ayrıca, Ozan Kabak, Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ü Slovakya kampına götürmeyi düşünüyor. (NTV Spor)

Tudor; Tarık Çamdal, Ryan Donk, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar ve Emrah Başsan'ı takımda istemediğini yönetime iletti.
Tudor ayrıca, Ozan Kabak, Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ü Slovakya kampına götürmeyi düşünüyor. (NTV Spor)

Genel isimler artık,satamıyoruzda...Gençlere verdiği önem güzel.:hat:

Hocam şutlanacaklar listesine Semih, Cavanda ve Selçuk'u da eklerse mükemmel olacak.:lemo:

Cavanda De Jong ve H. Balta'nin da ipi cekilmelidir

Biz yabancı ağırlıklı bir kadro kuruyoruz lakin başarı sağlanırsa yine yabancı sınırı getireceklerdir,bu beni gelecek için endişelendiriyor.Ne zaman başarılı olsak bir şekilde çömlek sokuyorlar.

Biz yabancı ağırlıklı bir kadro kuruyoruz lakin başarı sağlanırsa yine yabancı sınırı getireceklerdir,bu beni gelecek için endişelendiriyor.Ne zaman başarılı olsak bir şekilde çömlek sokuyorlar.

10 numara 5 yildiz bi yorum olmus... Kupalari felan teker teker toplarken yabanci sinirini kaldirmak istemeleri felan daha dun gibi aklimda... Playoff sacmaligini saymiyorum bile...

Şimdi bütün takımların kadrolarında bayağı yabancı var.
Böyle bir şey gündeme gelse bile destek görmez. Sıkar biraz.

10 numara 5 yildiz bi yorum olmus... Kupalari felan teker teker toplarken yabanci sinirini kaldirmak istemeleri felan daha dun gibi aklimda... Playoff sacmaligini saymiyorum bile...

Çok güzel bir söz var bunun için renktaş."Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur" bunu yabancı bir futbolcu bile görüyor dillendiriyor.İşimiz zor ama yinede yıldıramayacaklar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt