- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Bu gün Kap yok herkes köyüne
Transfer yapamıyorlar bariz,çok bir şey beklememek gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bir oyuncu aynı sezon içinde ikinci kez transfer yapamıyor. Ayrıca biraz daha beklemek lazım, bakalım Bundesliga da ne yapacak
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu gün Kap yok herkes köyüneTransfer yapamıyorlar bariz,çok bir şey beklememek gerek.
@Emre Arslan
Futbol Arşiv @FutbolArsiv 15 sa.15 saat önceDaha fazla
İngiltere'nin saygın gazetesi Daily Express'e göre Samir Nasri ile Galatasaray, AC Milan, Shanghai Shensua ve ''Beskitas'' ilgileniyor![]()
KAP bayram'da sabah 10:00 ile 10:01 arası açık beyler.
Bu gün Kap yok herkes köyüneTransfer yapamıyorlar bariz,çok bir şey beklememek gerek.
Tudor; Tarık Çamdal, Ryan Donk, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar ve Emrah Başsan'ı takımda istemediğini yönetime iletti.
Tudor ayrıca, Ozan Kabak, Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ü Slovakya kampına götürmeyi düşünüyor. (NTV Spor)

Maicon nasıl Sao Pauloya 12 milyona gittiyse o da gider.Menajerler arası birşey olacak gibi.Bana sorarsan tamamen legal.UEFAnın FFP zımbırtısının sonuçları.Benfica bedava versen almaz onu 12 milyon euro nedir. Hiç inanmadım
Tudor; Tarık Çamdal, Ryan Donk, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar ve Emrah Başsan'ı takımda istemediğini yönetime iletti.
Tudor ayrıca, Ozan Kabak, Atalay Babacan ve Yunus Akgün'ü Slovakya kampına götürmeyi düşünüyor. (NTV Spor)
Sağ tarafa da Lens alındı mı mükemmele yakın bir kadro olur. Ama hayal ötesi bir durum bizim için.
Biz yabancı ağırlıklı bir kadro kuruyoruz lakin başarı sağlanırsa yine yabancı sınırı getireceklerdir,bu beni gelecek için endişelendiriyor.Ne zaman başarılı olsak bir şekilde çömlek sokuyorlar.
Biz yabancı ağırlıklı bir kadro kuruyoruz lakin başarı sağlanırsa yine yabancı sınırı getireceklerdir,bu beni gelecek için endişelendiriyor.Ne zaman başarılı olsak bir şekilde çömlek sokuyorlar.
10 numara 5 yildiz bi yorum olmus... Kupalari felan teker teker toplarken yabanci sinirini kaldirmak istemeleri felan daha dun gibi aklimda... Playoff sacmaligini saymiyorum bile...