- 26 Eylül 2012
- 122.948
- 73.886
- 5.208
Klasik GSC. Adam da aslında olmayan özellikleri var diye burada sayanlar vardı en sonImbula belki iyi topcu olabilir ama 1 kez 90dksini izlemeyen adamlarin adami kante yapmalari cok komik
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik GSC. Adam da aslında olmayan özellikleri var diye burada sayanlar vardı en sonImbula belki iyi topcu olabilir ama 1 kez 90dksini izlemeyen adamlarin adami kante yapmalari cok komik
evet 1530Kuramiz bugün mü cekiliyordu
İmbula,Nice ile sözleşme imzalayacakmış önümüzdeki günlerde diğerini bilmiyorumİmbula Acerbi haberleri ne oldu ?
İmbula,Nice ile sözleşme imzalayacakmış önümüzdeki günlerde diğerini bilmiyorum
İmbula nice de değil kibu arada ben Imbulayı hiç izlemedim.
bu sene en az 10 tane Nice maçı izlemişimdir amma hiç dikkatimi çekmedi belkide.
çok isteyen arkadaşlar ne var bu adamda bu kadar?
Imbula Nice'de oynamıyor stoke city de oynadı aslında İngiltere de ahım şahım bi performansı yoktu Marsilya da çok iyiydi ordan Porto ya gitti 20 milyona sanırım porto da 6 ay sonra stoke city e sattı 25 milyon olması gerekiyordu sanırımbu arada ben Imbulayı hiç izlemedim.
bu sene en az 10 tane Nice maçı izlemişimdir amma hiç dikkatimi çekmedi belkide.
bu arada ben Imbulayı hiç izlemedim.
bu arada ben Imbulayı hiç izlemedim.