Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bari görüsmeler icin kap aciklamasi yapin yeter lan

Yok arkadas komple ümidi kestim bunlar gomis belhanda yı bile alamayacak

Galatasaray, Maicon için 5 M € önerdi. Sao Paulo, 8 M € istiyor. Tudor, 'Onu almalıyız. Ağustosa kadar bile bekleyebilirim' dedi. (BiP Spor)

DCrbUI7XUAAvX6Q.jpg
DCrbUI7XYAAQRHO.jpg

Dursun Özbek naptın kardeş :asd22:

bu arada ben Imbulayı hiç izlemedim.
bu sene en az 10 tane Nice maçı izlemişimdir amma hiç dikkatimi çekmedi belkide.
çok isteyen arkadaşlar ne var bu adamda bu kadar?

nice şerefsiz klüpler gördüm ama nice gibisini görmedim doğrusu

Çeptalk

bu sene en az 10 tane Nice maçı izlemişimdir amma hiç dikkatimi çekmedi belkide.
Imbula Nice'de oynamıyor stoke city de oynadı aslında İngiltere de ahım şahım bi performansı yoktu Marsilya da çok iyiydi ordan Porto ya gitti 20 milyona sanırım porto da 6 ay sonra stoke city e sattı 25 milyon olması gerekiyordu sanırım

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Imbula zaten Nice'te oynamıyordu ki, o yüzden dikkatini çekmemiştir. Değişik bir oyuncu kendisi, ne Melo tarzında ne de Selçuk tarzında. Çok fazla fizik gücüyle oynamaz ama durağan da bir topçu değildir. Orta sahada adam geçer, dikine gider, uzun pas atar, pas arası yapar, oyunu yönlendirir, solak bir oyuncu, şut atmasını sever, teknik kapasitesi bizim lig için iyi sayılabilecek bir oyuncu.

Favre hocam ağzının tadını biliyor. Bir sene parlatır seneye 30'a bir yere kitler Nice.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt