- 2 Temmuz 2011
- 140.108
- 60.193
- 5.628
evet öyle imiş27 , saçları uzatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet öyle imiş27 , saçları uzatmış
sneijder gidiyor demekki yıldız arıyorlar ama isimler yanlış açıkcası ne nasri ne belhanda doğru isim değil.
Clichy olayının kaynağı ne ? Ciddi mi ?
Maicon ve Acerbi'nin aynı anda gelmesi mümkün değil. Şuan ikisi içinde konuşulan toplam bonservşs 12-13m€. Deli para.
İkisinde biri alınır sadece. Acerbi/Maicon, Serdar, Ahmed ve Semih stoper dörtlüsü ile sezona başlarız.
kanatlar bi de..Gol atma sorunumuz yok deniyordu ama bruma ve podolski vardi. Bu ikisi artik yoklar.
Yani forvet transferi cok kritik...
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Semihi Baltayı ittirip alsak da yaslanıp arkaya maç izlesek artık keşkeNevzat Dindar: Maicon'da sorun yok oyuncuyla anlaşıldı ama Acerbi için kulübü 12 Milyon €'dan 7 Milyon €'ya düşünce kafalar karıştı.
Nevzat Dindar: Maicon'da tam fiyat düşmüşken Acerbi'de de fiyat düşünce GS Yönetimi "Acaba ne yapalım ikisini beraber mi alalım" diyor.
maç çok poktan,maicon bitse de gitsek havasındaMaicon için link yollayın.
Çok şükür, kızın Hastahane işleri vardı fazla vaktim olmadı, arada okumak için giriyordum sadece.
Sen nasılsın?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yasin sinan ve hatta linnes bile denenir diye dusunuyorum kanatlarda.kanatlar bi de..
Haberler doğru ise Belhanda ve Nasri için de ödenecek bonservis paraları aşağı yukarı bu kadar. Demekki bu paraları verebiliyoruz keşke Maicon ve Acerbi için harcasaydık.
Ama dediğin doğru, Belhanda kesin geliyor o yüzden artık o paraları 2 oyuncu için vermezler.
Takımda defans yok parayı nereye gömüyor anlamak güç.