Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon ve Acerbi'nin aynı anda gelmesi mümkün değil. Şuan ikisi içinde konuşulan toplam bonservşs 12-13m€. Deli para.

İkisinde biri alınır sadece. Acerbi/Maicon, Serdar, Ahmed ve Semih stoper dörtlüsü ile sezona başlarız.

İsmaila Sarr baya övülüyor? 19 yaşındaymış. Metz'de oynuyor,bildiğim kadarı ile aramızda iyiydi zamanında Metz'le. Ribery'de birazda ondan gelmişti. Yoklanmalı bence hazır Bruma'da gitmişken.

Gol atma sorunumuz yok deniyordu ama bruma ve podolski vardi. Bu ikisi artik yoklar.
Yani forvet transferi cok kritik...

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Linnesden ümitliyim bu sene Sinandan cacık olmaz talibi varsa satın gitsin

sneijder gidiyor demekki yıldız arıyorlar ama isimler yanlış açıkcası ne nasri ne belhanda doğru isim değil.

Sneijder gidiyor değil göndermek istiyorlar diyelim daha doğru :D . Sneijder eski formundan çok uzaktı geçen sene bunu kabul ediyorum ama dingonun ahırına dönmüş bir kulüpte bu tarz oyuncuların bu halde olmasını da göz ardı etmiyorum. Öyle yada böyle transferler için bir bütçe yaratılmışken bu paranın yıllardır çözüm üretemediğimiz mevkilere ve eksik olduğumuz yerlere yapsak daha iyi olmaz mı?

Sneijder'in kalitesini, yaptıklarını ve yapabileceklerini biliyorken sağlam bir defans ve ön libero önünde de Gomis ile en azından 1 sene daha oynatmak çok mu zor. Ben inanıyorum ki Sneijder ile oturup konuşsalar aldığı ücrette indirime bile gidebilir. Ama doğru şekilde durumu anlatırsalar tabi bu yönetim bunu ne kadar becerebilir o konuda hiç emin değilim.

Rakibin 33lük Valbuena ya bi ton para verip umut bağlıyorsa sen elindeki yıldızı oynatmak yerine yerine saçma sapan 2 tane formsuz oyuncu almaya birde en az 15M € bonservis parası vermeye çalışıyorsun. O parayı doğru mevkilere kullansalar ağlak şenol ile bizim 10 sene önce kazandığımız başarıların yanından geçince kendilerinden geçen fiko ve tayfasının konuşmalarını dinlemiyor oluruz önümüzdeki sezon.

Yine boş işlerle uğraşıyorlar ve kulübün geleciğini yanlış yatırımlarla karartıyorlar Puki, bilmem katılırmısın:D . Sen Sneijder gitsin dersin ama bence Sneijder ile uğraşacaklarına elzem olan yerlere oyuncu baksınlar.

Bu Selçuk' ta şeytan tüyü var herhalde, şahsen tanıyıp da sevmeyen yok!. Tipi de sevimli sayılmaz üstelik. Kaç yıldır acizliğin kitabını yazıyor, tersinden mi okuyorlar nedir anlamadımki!:mad:...

Maicon ve Acerbi'nin aynı anda gelmesi mümkün değil. Şuan ikisi içinde konuşulan toplam bonservşs 12-13m€. Deli para.

İkisinde biri alınır sadece. Acerbi/Maicon, Serdar, Ahmed ve Semih stoper dörtlüsü ile sezona başlarız.

Haberler doğru ise Belhanda ve Nasri için de ödenecek bonservis paraları aşağı yukarı bu kadar. Demekki bu paraları verebiliyoruz keşke Maicon ve Acerbi için harcasaydık.

Ama dediğin doğru, Belhanda kesin geliyor o yüzden artık o paraları 2 oyuncu için vermezler.

Takımda defans yok parayı nereye gömüyor anlamak güç.

Nevzat Dindar: Maicon'da sorun yok oyuncuyla anlaşıldı ama Acerbi için kulübü 12 Milyon €'dan 7 Milyon €'ya düşünce kafalar karıştı.

Nevzat Dindar: Maicon'da tam fiyat düşmüşken Acerbi'de de fiyat düşünce GS Yönetimi "Acaba ne yapalım ikisini beraber mi alalım" diyor.

Semihi Baltayı ittirip alsak da yaslanıp arkaya maç izlesek artık keşke

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Haberler doğru ise Belhanda ve Nasri için de ödenecek bonservis paraları aşağı yukarı bu kadar. Demekki bu paraları verebiliyoruz keşke Maicon ve Acerbi için harcasaydık.

Ama dediğin doğru, Belhanda kesin geliyor o yüzden artık o paraları 2 oyuncu için vermezler.

Takımda defans yok parayı nereye gömüyor anlamak güç.

Gomis için 2,5-3m€
Belhanda için 7m€
Nasri'yi alacağımıza inanmıyorum. 13m€ falan şişirilmiş rakam. Ancak kiralabilir belki. Ya da Sneijder satılırsa bu transfer gerçekleşir.
Clichy'e 2-3m€ imza parası.
Acerbi için 7-8m€ veya Maicon 6-7m€
Juanfran için de 2-3m€ verilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt