Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya geçen sene ile kıyaslayarak bakmak lazım gelişimi görmek için. Sneijder sat Belhanda al, Podolski sat Gomis al ilerleme olmaz.

Sneijder-Belhanda-Gomis korunup Imbula, Tete, Clichy be Acerbi ile arakda taraf desteklenirse bir ilerlemeden bahsedebiliriz.

Nerden izliyorsunuz maiconun macini?

netspor diye emek hırsızı bi siteden izliyorlardır renkdaş.
netspor gibi siteler inş kapanır.
ayrıca bu emek hırsızı netspor yeryüzünde nekadar maç varsa anında canlı bi şekilde insanlara sunuyor.
şerefsiz netspor

Nasri yerine Visca çok daha iyi tercih olacaktır, keşke Abdullah Hoca' nın bizden isteyeceği birkaç futbolcu olsa da takasa girilse. Yıldız fetişistlerinin hoşuna gitmez tabi...

bu başı sarılı arkadaş tam bi kazma

Bülent Timurlenk: Tudor, Galatasaray'da kendi iyiliğini istiyorsa Sneijder ile sorun yaşamayacak. O kadar.

netspor diye emek hırsızı bi siteden izliyorlardır renkdaş.
netspor gibi siteler inş kapanır.
ayrıca bu emek hırsızı netspor yeryüzünde nekadar maç varsa anında canlı bi şekilde insanlara sunuyor.
şerefsiz netspor

Bizde izleyek netspordan. Nasil izleniyor? Neden emek hirsizi olsun yahu?? Asil emek hirsizi o dijitürk denen dallama kanal. Misal ben bütün sezon ordan burdan bakarak gecirdim, kurus vermem o sansar denen itin kanalina.

Sezon başı yarın başlayacak olmasına rağmen Martin Linnes bugün tek başına antrenman yaptı.

tavresin oldugu taraf açık veriyo ..şerefsiz hakem penaltıyı vermedi cuevanın pasında tavres düştü....tavares hücuma cok cıkıyo

Galatasaray Futbol Takımı sezonu yarın açacak olmasına rağmen, Martin Linnes bugün tek başına Florya'da antrenman yaptı.

DCoOYbIXUAA5VTW.jpg

As expected since days the well named Marvelous Nakamba is close to join Galatasaray.What a formidable move for the Zimbabwean!

"Marvelous Nakamba, Galatasaray'a yakın."
@LotfiWada

Marvelous Nakamba is close to join Galatasaray.What a formidable move for the Zimbabwean!

Galatasaray'da yarın Younes Belhanda’nın, Salı günü de Bafetimbi Gomis’in transferlerinin KAP’a açıklaması bekleniyor.

Bizde izleyek netspordan. Nasil izleniyor? Neden emek hirsizi olsun yahu?? Asil emek hirsizi o dijitürk denen dallama kanal. Misal ben bütün sezon ordan burdan bakarak gecirdim, kurus vermem o sansar denen itin kanalina.
AmazedBottleGlassesBigEyes.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt