Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakamba'yi Gelredome'da canli izleme sansim oldu, inshallah gelir.

Vitesse'de iyi bir performans gosterdi.

Aha şimdi de nakamba çıktı piyasaya neyse oda hayırlı olsun bakalım.

Nakamba hakkındaki yazilara falan baktim baskici, hizli bi adam bileğini iyi kullaniiyor ama oyun zekasi düşük. Oda zamanla olur. Tudor'un sert antrenmanlari işine gelir

nakamba ile 2-3 aydır haberler çıkıyo zaten.gelirse şaşırmamalı.

Vitesse viktor fischer le ilgileniyormuş bizde çökelim buna bari

Bizim şu an kadromuzda 5-6 tane kaliteli futbolcu olsa idi gelecek sene için umutlu olabilirdim. Takımın belirli bir iskeleti yok. Kurulan kadrolara bakıyorum , 7-8 tane yeni isim var. Belhanda gibi gereğinden fazla para verilecek futbolcular görüyorum. Yönetim 2 yıldır yaşadığı başarısızlığı para dağıtarak çözeceğini sanıyor. Çok yanlış bir düşünce içindeler.

Emin olun kimseye umutsuzluk pompalayarak şevkini kırmak istemiyorum. Maalesef gerçek olan bunlar.

Dursun Özbek & Tudor ikilisinden şampiyonluk bekliyorsanız hüsrana uğrarsınız.

Cengiz de olabilir Mustafa abi. Skorer kanat oyuncusu ikisi de. Bize bu tarz adamlar lazım bana göre. Sneijder kalırsa bu adamlarla hem kendisi de rahatlar hem de bu oyuncular çok daha rahat pozisyona girerler.

Cengiz' i bırakmaya niyetlerinin olmadığını söylediler, 'wonderkid' olarak görüyorlar, zorlamaya gerek yok (Abdullah Hocamızla birlikte gelmesini umuyorum, zamanını bilemem:)). Ancak Visca' yı gönderecekler, TS talip oldu bile. Çok uçuk bonservisle alınmasını istemem, dediğim gibi takas + makul bir bedelle alınabilse keşke...

şunu tekrar söyleyim.nakamba twitini atanın kaynagı bizim basın.ama haberlerimiz çıkıyo yabancı basında ,yani gelebilir.

Son düzenleme:
Nakamba bize yakin haberleri palavra, bunu yazanlar bizim medya'yi kaynak olarak gosteriyor

Geciniz

O Imbula istanbul'a gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt