Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
Sen de a buldun killisini istiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
Bugunkü halinden ve performansından dolayı Maicon beklemeye alınır öncelik Acerbi ye kayar. Doğrusu da bu. Macion Konyaspor luk oyuncu. Çok abartılmış. Pas oyunu yok. telaşlı. oyun zekası yok. toplara çok savruk dalıyor. dengesiz.
geliştirecek elbet kendini.sabrinin bile sol ayagı ile gol attıgı rakiplerin oldugu bi lig ,yani...Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
bana 4lü savunma oynayacağız gibi geliyor bakalım 2-3 haftaya anlarız
Renkdaş dursun o zaman Size transfer mransfer yok deyip transferi kapatmaz mı ??Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
2 ay once Frankfurt'a transfer oldu.Sebastian Haller'i alalım forvete ereni yollayalim
Sağ beke yıllardır yetersiz bir sürü adam aldık. Hiçbiri bekleneni veremedi. Milyonlarca euro çöpe gitti. 1 kere 5-6 milyon verip adam gibi bir topçu alalım, rahat edelim artık.Daha iyisini alamayiz. Oyle de bakmak gerekir ayrica genc bir oyuncu.
Gianluca Di Marzio :: Tete isn't a priority for Inter: his likely destination is Galatasaray
fazla bildigi varmis gibi yazmiyor
banko oyuncu iken sakatlandı,yerine oynayan da iyi oynadı ve ondan formayı kaptı.Tete kim la Ajaxda oynayamayan adam gelip bizde 11 mi oynayacak?Adam akıllı sağ bek lazım tete mete işimizi görmez
5 milyon euro civari belki Corchia alinir. Ama her mevkiye oyle 5-6 milyon euro veremeyiz. Stoper transferi pahali olacak gibi, Belhanda keza oyle, orta sahaya bir eleman daha alinacakmis o da bonservisi yuksek olur buyuk ihitmal. Kanat transferi de lazim, bu gidisle 50 milyon euro harcariz ki oyle bir ihtimal vermiyorum.Sağ beke yıllardır yetersiz bir sürü adam aldık. Hiçbiri bekleneni veremedi. Milyonlarca euro çöpe gitti. 1 kere 5-6 milyon verip adam gibi bir topçu alalım, rahat edelim artık.
2 ay once Frankfurt'a transfer oldu.