Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugunkü halinden ve performansından dolayı Maicon beklemeye alınır öncelik Acerbi ye kayar. Doğrusu da bu. Macion Konyaspor luk oyuncu. Çok abartılmış. Pas oyunu yok. telaşlı. oyun zekası yok. toplara çok savruk dalıyor. dengesiz.

ya ne alakası var hayatınızda topçu görmemişsiniz yemin ederim

bana 4lü savunma oynayacağız gibi geliyor bakalım 2-3 haftaya anlarız

Ya beyler boşverin varsın hücumu olmasın. Senelerdir sağ bek kevgire döndü anasını satayım. Otoban yaptılar orayı. Bir defans oyuncusunun ilk işi defans yapmaktır. Olaya öyle bakın. Defansif anlamda gerçekten çok sağlam bir oyuncu.

Biz bir şekilde gol atıyoruz zaten...

Sebastian Haller'i alalım forvete ereni yollayalim

Tete kim la Ajaxda oynayamayan adam gelip bizde 11 mi oynayacak?Adam akıllı sağ bek lazım tete mete işimizi görmez

Tete fizikli, atletik eyvallah ama pas bağlantısı olamaz, orta kalitesi iyi değil. Hücumda eksi yazar. O yüzden istemiyorum ben.
Renkdaş dursun o zaman Size transfer mransfer yok deyip transferi kapatmaz mı ??

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis,Clichy,İmbula,Acerbi veya Maicon benim için kritik adamlar bunlar birde sağ bek alınsın sonra kimi alıyorlarsa alsınlar.

Ntv açın da maç nasıl olurmuş izleyin

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ beke yıllardır yetersiz bir sürü adam aldık. Hiçbiri bekleneni veremedi. Milyonlarca euro çöpe gitti. 1 kere 5-6 milyon verip adam gibi bir topçu alalım, rahat edelim artık.
5 milyon euro civari belki Corchia alinir. Ama her mevkiye oyle 5-6 milyon euro veremeyiz. Stoper transferi pahali olacak gibi, Belhanda keza oyle, orta sahaya bir eleman daha alinacakmis o da bonservisi yuksek olur buyuk ihitmal. Kanat transferi de lazim, bu gidisle 50 milyon euro harcariz ki oyle bir ihtimal vermiyorum.

interin aradan çıkması iyi,bi şekilde ikna olur tete

Tete hakkinda bi bok bilmeden konusmasaniz mutlu oluruz. World class olma potansiyeli var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt