- 31 Aralık 2015
- 15.683
- 10.335
- 1.688
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi bugün saat 15:30'da belli olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bunu biz de biliyoruz
De telegraaf ve AD bu konuda en guvenilir kaynak
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi bugün saat 15:30'da belli olacak.
Evet mesela Corchia gibi bir adam almak lazım. Tete'ye 3 vereceğine Corchia'ya 5 ver, kafan rahat olsun. Belhanda gibi dengesiz bir adama abartılı paralar vermek yerine yararlı oyunculara harcamak lazım.5 milyon euro civari belki Corchia alinir. Ama her mevkiye oyle 5-6 milyon euro veremeyiz. Stoper transferi pahali olacak gibi, Belhanda keza oyle, orta sahaya bir eleman daha alinacakmis o da bonservisi yuksek olur buyuk ihitmal. Kanat transferi de lazim, bu gidisle 50 milyon euro harcariz ki oyle bir ihtimal vermiyorum.
canli yayini varmi
geçen sezon başı niasse ye karşı çıkmıştım eren daha çok uyar diye ama ben böyle kontra atak kovalayan bir gs hayal etmiyordum bilseydim eren yerine niasse yi isterdim. yine böyle kontra atakcı bir gs olacaksa alsınlar niyaziyi ne diyeyim..
Belki Tudor 3lu savunmada da kullanirim diye istiyor olabilir ayrica defansif yonu cok saglam oldugu icin de begeniyordur diye tahmin ediyorum. Italya kulturunden cunku onlar sever boyle sert ve defansif yonu kuvvetli adamlari.Evet mesela Corchia gibi bir adam almak lazım. Tete'ye 3 vereceğine Corchia'ya 5 ver, kafan rahat olsun. Belhanda gibi dengesiz bir adama abartılı paralar vermek yerine yararlı oyunculara harcamak lazım.
Bu hafta Belhanda ve Gomis icin KAP gelir
Bu iki oyuncu disinda bir KAP daha gelirse surpriz olur
Ayrıca Niasse kanat/kanat forvet mevkilerinde layıkıyla oynayabilecek bir futbolcu, kontraatak oynamamız da şart değil yani. Pek çok kişinin Sinan' ı ilk 11 kanat oyuncusu yazdığı bir takımdan bahsettiğimizi unutmayalım derim...