Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi bugün saat 15:30'da belli olacak.

Aynen bunu biz de biliyoruz

De telegraaf ve AD bu konuda en guvenilir kaynak

Inter in cekildigi yeni haber ve dogrudur, ama bizimle ilgili bölüm sadece tahmin gibi yazilmis

yani:
Galatasaray istiyor --> Inter de istiyor --> Inter vazgecti --> Galatasaraya gidecek

Acerbi maicon arasında baya baya seviye farkı var bugünkü maca göre yorumlarsak. Maicon ama bugünkü maca kıyasla ile daha iyi. Acerbi yinede çok daha iyi stoper bence.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Tete çoğu bölgeye ilac olucak. Savunmasi iyi oldugundan Clichy rakil yari sahada daha uzun süre kalabilecek. Takim hücumdayken arkasi 3 lenecek ve geri kalan tüm oyuncularimizal oyunu rakip sahaya yikabilecegiz. Tete sık ileri çıkan bjr bek değil o yüzden boyle diyorum. Kolaylik bu ortasaha için diger bek için kanat oyunculari için.

5 milyon euro civari belki Corchia alinir. Ama her mevkiye oyle 5-6 milyon euro veremeyiz. Stoper transferi pahali olacak gibi, Belhanda keza oyle, orta sahaya bir eleman daha alinacakmis o da bonservisi yuksek olur buyuk ihitmal. Kanat transferi de lazim, bu gidisle 50 milyon euro harcariz ki oyle bir ihtimal vermiyorum.
Evet mesela Corchia gibi bir adam almak lazım. Tete'ye 3 vereceğine Corchia'ya 5 ver, kafan rahat olsun. Belhanda gibi dengesiz bir adama abartılı paralar vermek yerine yararlı oyunculara harcamak lazım.

----------Muslera---------
Tete--Maicon--Acerbi--Clichy
-----İmbula---Nakamba-----
Belhanda--Sneijder---Nasri
--------Bafetimbi---------

21. Şampiyonluk 11'imiz

Bazı bölgelere 10 üzerinden 6'lık oyuncu alırsın. İşini yapar. Sırıtmaz. Bu Avrupa'nın büyük takımlarında bile vardır. Extrası olmaz ama sana saç baş da yoldurmaz. Sessizce işini yapar. Tete de öyle biri. Güçlü, atletik, hamleleri yerinde, sağlam bir altyapısı var. Yaşı da genç. Gelişime açık..

geçen sezon başı niasse ye karşı çıkmıştım eren daha çok uyar diye ama ben böyle kontra atak kovalayan bir gs hayal etmiyordum bilseydim eren yerine niasse yi isterdim. yine böyle kontra atakcı bir gs olacaksa alsınlar niyaziyi ne diyeyim..

Ayrıca Niasse kanat/kanat forvet mevkilerinde layıkıyla oynayabilecek bir futbolcu, kontraatak oynamamız da şart değil yani. Pek çok kişinin Sinan' ı ilk 11 kanat oyuncusu yazdığı bir takımdan bahsettiğimizi unutmayalım derim...

Evet mesela Corchia gibi bir adam almak lazım. Tete'ye 3 vereceğine Corchia'ya 5 ver, kafan rahat olsun. Belhanda gibi dengesiz bir adama abartılı paralar vermek yerine yararlı oyunculara harcamak lazım.
Belki Tudor 3lu savunmada da kullanirim diye istiyor olabilir ayrica defansif yonu cok saglam oldugu icin de begeniyordur diye tahmin ediyorum. Italya kulturunden cunku onlar sever boyle sert ve defansif yonu kuvvetli adamlari.

Bu hafta Belhanda ve Gomis icin KAP gelir

Bu iki oyuncu disinda bir KAP daha gelirse surpriz olur

Tete sakatlik yasamasaydi eger 3 un 1 ini alirdik bu dönem ona teklif yaptığımizda

A sporda Taner Karaman: Teteyle Sabriyi ayıran tek özellik, Sabrinin daha sık ileri çıkış yapması.

Hey Allahım, ne biçim tipler yorumculuk, editörlük yapıyor

Ayrıca Niasse kanat/kanat forvet mevkilerinde layıkıyla oynayabilecek bir futbolcu, kontraatak oynamamız da şart değil yani. Pek çok kişinin Sinan' ı ilk 11 kanat oyuncusu yazdığı bir takımdan bahsettiğimizi unutmayalım derim...

yani kötü oyuncu değil elbet sisteme göre değişir hoca istiyorsa alınır beni de çok bağlamıyor takımı ben belirlemeyeceğim

Ajax'ın uefa maçlarını izledim az buçuk. Final maçınıda ful izledim. Hatta Tete kardeşimiz sonradan girdi oyuna yanlış bilmiyorsam. Ama zerre gözüme çarpmadı. Tabi Hollanda'daki arkadaşlar daha iyi tahlil edeceklerdir.

gideyim de şu bjk muhabiri serdar sarıdagın gizemli transfer twitlerini okuyayım,çok komik oluyo

Doumbia yı kiralayalım. Gomis + dombia hucum hatını oluştur.
+18 olur ligimizde.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt