Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de öyle düşünüyoruma. Koyar
İmbula bence de olasılığı en düşük isim. Bu sebeple onun yerine en ciddi aday olan Kucka'ya yoğunlaşmalıyız, Trabzon kapmadan.En zor transfer imbula.Alamayacağız bence zaten.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
ali naci küçük @nkucukk
Betis'te sezonu geçiren Donk, 'Bonservisimi verin, gideyim' teklifinde bulundu Tudor, kampta performansını gördükten sonra karar verecek
bu akşam maicon![]()
normaldi,ama takımı çok kötüMaicon bugün kötü müydü?
Bunu söyleyen vasat olan futbolcuyu kampa ne diye alıyoruz anlamıyorum.ali naci küçük @nkucukk
Betis'te sezonu geçiren Donk, 'Bonservisimi verin, gideyim' teklifinde bulundu Tudor, kampta performansını gördükten sonra karar verecek
anasını satayım bu kadroda Selçuk yerine sen veya ben de olsak pek göze batmayız bu kadroda da bir halt yiyemeyecekse defolsunA.s selcuk'un oldugu hic bi kadro is yapmaz.
twitterdaki yorumları diyosan saupaulo taraftarları bütün oyunculara sövüyo,sau paulo çok kötü durumda.tavares hücumda çok iyi ama savunmada hatalar yaptı bu maç.maicon yeri gelince müdahalelerde bulundu.oyun içinde degildi.aklı transferde o kesin.Neden kimse beğenmiyor yorumlarda
öncelikle selamın aleyküm iyi nöbetler bu kadro iş yapar mı ?
![]()
ali naci küçük @nkucukk
Hah işte böyle R yapılır suç da hemen hocaya atılır ulan takıma adaptasyon diye birşey var.ali naci kucuk
Maicon'un transferi zor bir operasyonSao Paulo 8 milyon euro istiyorTudor da acele etmiyorNedeni ise Brezilya'da sezon devam ediyor
demek Tudor Maiconun takıma alışma sürecinde odasına çağıracak tövbe tövbe yaali naci küçük @nkucukk
Tudor, Maicon için " Kampa katılmasına gerek yok. Eğer transfer edersek zaten fizik olarak hazır halde gelecek" şeklinde görüş bildirdi
:red: