Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anasını satayım bu kadroda Selçuk yerine sen veya ben de olsak pek göze batmayız bu kadroda da bir halt yiyemeyecekse defolsun
Anasını satma Selçuk'u sat biz de kurtulalım.
Bir halt yiyip yiyemeyeceğini bilmem ama oynayacağı kesin

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu nasil is olumlu haberler geliyor aradan 1 saat geciyor durum degisiyor

ali naci küçük‏ @nkucukk

Maicon kadar Acerbi de gündemde Seçimi maliyetleri tayin edecek Planlar birini almak üzerine ikisini almak min 12-13 m euro bonservis demek

beinsports son dk geçecek ki ali naci ve nevzat haber versin,beinsports belhanda ve gomisi söyledikten sonra yazdılardı.yine aynısı olur

Dursunun B planı ;)
Burak geri döner titi adem alınır kayseriden deniz gelir yalçın gelir karabüğün sol beki alır kapatırız.

twitterdaki yorumları diyosan saupaulo taraftarları bütün oyunculara sövüyo,sau paulo çok kötü durumda.tavares hücumda çok iyi ama savunmada hatalar yaptı bu maç.maicon yeri gelince müdahalelerde bulundu.oyun içinde degildi.aklı transferde o kesin.

Anladım forumda da beğenmedi genel ondan dedim

beinsports son dk geçecek ki ali naci ve nevzat haber versin,beinsports belhanda ve gomisi söyledikten sonra yazdılardı.yine aynısı olur

Normal bence beinsports da Gökmen Özdemir var en sağlam kaynağımız desek daha doğru olur bu sene o yüzden tek beinsports'u izlemekte fayda var anında dogru haber alıyorlar ve bu sene baya baya daha çok transfer bilecekler :D

Ali Nacı iyi dememişmiydin,bak ben seni uyarmıştım fazla itibar etme diye bunlara.

Normal bence beinsports da Gökmen Özdemir var en sağlam kaynağımız desek daha doğru olur bu sene o yüzden tek beinsports'u izlemekte fayda var anında dogru haber alıyorlar ve bu sene baya baya daha çok transfer bilecekler :D
aynen beinsports iyidir

ali naci küçük‏ @nkucukk

Clichy'e yapılan teklif yıllık 2 milyon euro Menajeri imza parasında diretiyor İmza parası için sezon başına 500 bin euro olduğu konuşuluyor

o degil de maicon madem 8 milyon avro,belhanda da bi anda 8e çıktın ..düşür 6ya al maiconu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt