Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke belhanda bu sezon fazladan 4-5 gol atsaydı,5 asist fazladan yapsaydı..belki o zaman bu paralar abes kaçmazdı.

Nice'ın oyun sisteminden kaynaklaniyor. Orda oyunu tek bir oyuncu veya birkac oyuncu üzerinden kurmadiklarindan, çeşitli bircok pas organizasyonlariyla, ortalarla falan durmadan kaleyi denediklerinden böyle oluyor. Belhanda iyi sezon geçirdi. Bazi oyuncular biyerde her zaman iyi oynar Belhanda ve Gomis Fransa'da mesela. Gomez italya'ya gitti kötüydü, Belhanda'da Fransa'dan gidince kötüydü ki sanırim bu mental problemlerden kaynaklaniyor. Immobile dordmund falan.. Belhanda buraya uyum saglarsa yine iyi oynar, Gomis içinde aynısı geçerli o takim kimyasi, uyum önemli oyuncular için. Her oyuncunun iyi olduğu bi seçenek var

Lan rahatsız mısın kimi alabilmişlerde 2 adamlık bütçe açılacakmış 500 bin euro alan tolga'yı bile getirmek için 2 milyon yıllık verdiler. Tolga gibi 2 tane adam gelecekse gelmesin kalsın yerinde en azından oyunun kaderini değiştirebilecek bir adamımız var deriz. Mallığın lüzumu yok belhanda dediğin adam bu sene ne yapmış performans olarak bakalım. Bir tık üstüne gidelim ben arfa dediğimiz süper 10 yıldız ne yapmış bu sezon.
Kafanızdan yazıp durmayın sneijder ne problemi yaşamış hocayla maçtan alınınca formasını çıkarıp yere mi atmış ne yapmış
Helal olsun tuna. Bu arkadaşlar utanmıyorlar daa yazıp duruyorlar hala.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Tete Maicon Acerbi Clichy

Şu defans hattinin onune saglam bir dmc ile lig tarihinin en az gol yiyen takımı olma ihtimalimiz kac sizce ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in arkasında orta sahalar önünde forvetler oynuyor mu ona bakarsak.

Sneijder'in gorevi sadece assist yapmak mi? Forvet arkasi oynuyor, bak bakalim kac gol atmis ve kimlere atmis.

5milyon alan bir dunya yildizi bana mac kazandiracak, ha 2 yil once lafim yok kazandirdigi maclar cok ama artik yaslandi, hantal, kabullenin artik, sneijder iyi oynadi da biz mi kotuledik?

Uğur K.'in yorumları yerindedir iyi yorumlar, futboldan anlıyor kendisi. Ben De Jong'un işe yarayabileceğini düşünürdüm hep adam ilk andan olacakları yazmıştı. Iyidir uğur karakullukcu. Aspor icin aynisini diyemem tabi renkdas
İşe yaramayacağını forum içinde bir çok arkadaşımız yazmıştır.Ben bu sene eğer istenilen adamlar alınırsa Sneijder'in çok iş yapacağını düşünüyorum.

Uğur Karakullukçu'ya para toplayıp verelim Tolga, Selçuk, Yasin, Carole, Semih vs analizi yapsın.

Fazla ümitlenmeyin...
Dursun Özbeğin başkan olduğu kulüpte çok fazla sükseli transfer atraksiyonu olmaz...

Uğur'a twitterden verilen bir cevap

abi taliscanın da ilk 4 deki takımlara(gs,fb, bşkşhr) 6 maçta 1 golü 0 asisti var harika sezon geçirdi diyemez miyiz

Son düzenleme:
Galatasaray'da Maicon ve Acerbi'den biri transfer edilecek. İkisi de alınmaya çalışılırsa maliyet 12-13M€ lara kadar çıkacak. (Hürriyet)

Sneijder'in gorevi sadece assist yapmak mi? Forvet arkasi oynuyor, bak bakalim kac gol atmis ve kimlere atmis.

5milyon alan bir dunya yildizi bana mac kazandiracak, ha 2 yil once lafim yok kazandirdigi maclar cok ama artik yaslandi, hantal, kabullenin artik, sneijder iyi oynadi da biz mi kotuledik?

Kimlerle kazandıracak yav sana maçı Tolga ile mi Eren ile mi Yasın ile mi Semih ile mi?

Sneijder genel olarak formsuzdu, klas bir oyuncu olduğu için bu istatistiklerin çıkması normal. Takım saha icinden cok saha disindaki problemlerle uğraştı zaten bu sezon

öve öve bitiremedikleri lens'e de baktım 7 maçta 1 gol, 1 asist onları da aynı maçta yapmış.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 7 dk.7 dakika önceDaha fazla

"Sneijder kalmalı" diyenlere saygı duyuyorum, "Onun gibi yetenek bulamayız" diyene bile ama "Harika sezon geçirdi" diyene zerre saygım yok.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 6 dk.6 dakika önceDaha fazla

Herkes Maçkolik'e bakıp "Aa, 15 asist süper" deyip geçiyor. Ya bütün sezon bütün maçları izledik, bunların dağılımını bilmesek yiyeceğiz.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

İlk 6 sıradaki takımlara karşı Wesley Sneijder:9 maç, 0 gol, 1 asistBu mu harika sezon? Derbi kralı adamın harika sezonu bu mu gerçekten?

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

O 1 asist de ne biliyor musunuz, Başakşehir maçında içeri kestiği duran top... Sinan yanlışlıkla kaçırsa 0 gol, 0 asist bitecek.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Sneijder'in Süper Lig'deki 15 asistinin dağılımıAkhisar, Alanya: 4 asistBursa, Rize: 2 asistKasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı: 1 asist

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcuTakip ediliyor

Daha fazla

​
Koskoca Sneijder, Akhisar'a, Alanya'ya asist hat-trick'i yapacak, takım ligi 4'üncü bitirecek ve bundan tatmin olacağız? Gerçekten mi?

İşte işi bilen adamın hali başka

Ayakta alkışladım Sn Karakullukçu

:hat::hat::005::005::005:
Sallama taraftardan bozma bir habercinin saçma tweetlerini kanıt olarak göstermek neyin kafası. Sen belhanda ile ben arfa'nın kaç maöını izledin. O kadar nice maçı izledim bizim topçumuz değil. Bwn arfa nasıl hayranısın anlamıyorum. 11 olarak başladığı maç yok neredeyse ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yav ne cete sokup atmasi takimdaki en buyuk cete selcuk.
Brumayla yil boyu problem yasayan adam kapris cekemeyip hemen asip kestigi surece omrunun sonuna kadar yekme yer. Oyuncu yonetimi konusunda sifir, oyun okuma keza oyle. Takim kafa vurusundan 20 tane gol yemis isteyecegi ilk iki transfer stoper hattini sifirlamak olacagina farkli alemlerde yasiyor.

Selçuğu sevmem selçuk başlığı altında da eleştirmişliğim var ama selçuğun çetesi bundan önce ki senelerde bitti teker teker çevresi sökülüp gönderildi veya kesildi açıkçası en tehlikeli çete de jong - sneijder - podolski - bruma'ydı ha futbolculuklarına lafım yok ama takımın düzenini bozuyorlardı umarım selçuk da gider ve kurtuluruz. Bruma konusu çok başka keşke daha fazla paraya satabilseydik zamanında da yazdım bireysel futbolcular bize yaramıyor takım oyuncusu olması gerekiyor 2011 de çok düşük profilli kadroyla kadıköy de şampiyon olduk gerek kalli gerek gerets dönemin de düşük ama takım oyuncularıyla şampiyon olduk. Tudor genç olabilir ama hepimizin gördüklerini görüyor son 3 senede 7-8 hoca değiştirdik ki açıkçası ben artık suçu hocalarda da bulmuyorum riekerinki yiyen de oyunculardı bundan sonra tudorun arkasında olup desteğimizi gösterip o disiplini sağlamasını bekleyeceğiz umarım başarılı olur hem tudor kendi kazanır hem de biz kazanırız

bu köpek medya selçuga da aynısını yapsın yiyosa,sırf sneijdere yapıyolar.böyle yaparlarsa geri tepecek,haberleri de yok.sürekli sneijder gitsin diyerek taraftarı kışkırtacaklar,yönetim de korkudan gönderemiycek.

Bu Uğur Karakullukcu bilir kişi mi? Sonuçta Aspor gibi bir kurumda çalışıyor. Geçen mal mal konuşup saçmalıyordu.

sent via GSC

Keske bu yazdıklarınızı sezon ıcınde maclardan sonrada sneijderin baslıgında görebilseydik :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt