Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşe yaramayacağını forum içinde bir çok arkadaşımız yazmıştır.Ben bu sene eğer istenilen adamlar alınırsa Sneijder'in çok iş yapacağını düşünüyorum.

Sneijder her zaman her şartta işe yarayabilecek bi oyuncu. Ancak teknik direktör eğer planlarina Sneijder'i koymayacaksa boşuna para ödemeye gerek yok yedek sneijder için

Dursun ile paralı gaztecileri bir olmuş taraftarları yiyor :asd22:.

Nice'ın oyun sisteminden kaynaklaniyor. Orda oyunu tek bir oyuncu veya birkac oyuncu üzerinden kurmadiklarindan, çeşitli bircok pas organizasyonlariyla, ortalarla falan durmadan kaleyi denediklerinden böyle oluyor. Belhanda iyi sezon geçirdi. Bazi oyuncular biyerde her zaman iyi oynar Belhanda ve Gomis Fransa'da mesela. Gomez italya'ya gitti kötüydü, Belhanda'da Fransa'dan gidince kötüydü ki sanırim bu mental problemlerden kaynaklaniyor. Immobile dordmund falan.. Belhanda buraya uyum saglarsa yine iyi oynar, Gomis içinde aynısı geçerli o takim kimyasi, uyum önemli oyuncular için. Her oyuncunun iyi olduğu bi seçenek var
çok dogru bi yorum,katılıyorum

Telles gitti, Melo gitti, Bruma hatta Podolski gitti hala akıllanmadınız :D

Ulan daha transfer bile yapmadık Sneijder gitsin diyorsunuz. Yerine kimse alınmazsa ne diyeceksiniz. Maaşından kurtulduk ehe ühü diye konuşursunuz artık. Selçuk Semihle başarıdan başarıya koşarız.

sent via GSC

Telles gitti, Melo gitti, Bruma hatta Podolski gitti hala akıllanmadınız :D
Hepside gitmesi gerekiyordu yerine adam alamayan sucludur meloda gittiginde bitikti carole tellesten ıyı oynuyordu bruma sözlesme ımzalamak ıstemedı gıdeyım dıye 1 senesı kalmıs adamı yıne ıyı sattık 15 e podolski hic katkı vermedı alınması zaten rezaletti avrupada senın dedıgın kafada top oynansa adamlar gülerler

Ulan daha transfer bile yapmadık Sneijder gitsin diyorsunuz. Yerine kimse alınmazsa ne diyeceksiniz. Maaşından kurtulduk ehe ühü diye konuşursunuz artık. Selçuk Semihle başarıdan başarıya koşarız.

sent via GSC
ben de bunun pişmanlıgını yaşayacakları için gitsin diyemiyorum,önce ben arfayı alsınlar.selçugun yerine de bi 8 numara.sonra selçukla-sneijderi gönderebilirler.ama çok plansız bi takımız.ne yazık ki...

sent via GSC
sneijderin suan ederı ne yerıne kımı alırsak mutlu olursunuz

Selcuk kadar Sneijder'da Zarar veriyor

Sneijder basligina girin sezon boyunca yorumlar ortada adam bok gibi sezon gecirdi temposuz oldugu icin her gecen gün daha da kötü olacak yas 33 oldu

Önemli olan kimin gittiği değil yerine kimin geldiği bence. Melo'nun yerine Tolga,Jong alirsan melo melo diye ağlarsin tabi ama Imbula alinsaydi veya baska o kalitede topçu konuşulan farklı olurdu.

Sneijderin gitmesi sırf performans olarakda degil birşeylerin degısmesı ıcın sart yoksa bu sene ki gibi devam eder bu takım o gitmezse selcuga falan degınmıyorum onu topcu olarak 3 senedir görmuyorum o adamı ılk elestırende benım burda

Hepside gitmesi gerekiyordu yerine adam alamayan sucludur meloda gittiginde bitikti carole tellesten ıyı oynuyordu bruma sözlesme ımzalamak ıstemedı gıdeyım dıye 1 senesı kalmıs adamı yıne ıyı sattık 15 e podolski hic katkı vermedı alınması zaten rezaletti avrupada senın dedıgın kafada top oynansa adamlar gülerler

Doğrudur lakin gerçekler;

Telles > Carole
Melo > Jem, Bilal, Donk, Tolga.
Sneijder > Josue vs.

avrupada profesyonellik vardır ne kadar ekmek o kadar köfte. adın mühim değil. sneıjder'i yollamayalım 5 milyonu bayılalım üstüne yeni sözleşme yapalım neymiş efendim yerine daha iyisini almazlarmış oldu ne güzel bahane :)

Sneijder'i bu sezon izlemesek Kevin de Bruyne diye yutturacaksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt