Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepside gitmesi gerekiyordu yerine adam alamayan sucludur meloda gittiginde bitikti carole tellesten ıyı oynuyordu bruma sözlesme ımzalamak ıstemedı gıdeyım dıye 1 senesı kalmıs adamı yıne ıyı sattık 15 e podolski hic katkı vermedı alınması zaten rezaletti avrupada senın dedıgın kafada top oynansa adamlar gülerler
Adam almayan suçludur diyip dursun bakkalın resmini kullanmak kusura bakma seni engellemek zorundayım. Kendiyle çelişen biri ile tartışmamam gerek

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakamlara takilmamak lazim diyorum

Ikisininde performansi ortada,Sneijder bu sezon performans olarak bok gibiydi sezon boyunca neredeyse her Mac sövdük cunku adam yaslandi 33 yasinda ve fizik olarak bitik durumda

Zarar vermiyor demek yanlis olur,orta sahamiz bok gibi olmasinin sebebi selcuk ve sneijder ikilisi
ben de onu diyorum ya sneijder leşti zaten, gönderilebilir de ama argümanı hatalı olmuş. diğerleri de aynı takımlara karşı oynuyor

Sorun zaten o bu yönetimin aldığı oyuncular belli. Yerine daha iyisini alabilen bir yönetim olsa hangi taraftar kabul etmez ?

Bana kalsa çok kaliteli kanat oyunculari alip 4 2 3 1 den kurtulmamiz lazim ama işte zor. 4-2-3-1 bitti artik, 10 numara devri kapandı

Selcuk kalsin Sneijder gitsin diyen yok zaten

Ikisi de gitmeli rakipler orta sahada ortada sican oynuyorlar bunlara karsi baski sifir top kapma sifir ikili mucadele sifir

Gitmesi gerekenler;

Semih
Hakan
Donk
Carole
Selçuk
Tolga
Eren
vs.

Kulübü batıranlar bunlar.

Selcuk ve Sneijder sutlanmasi lazim, bu ikili kaldigi surece temposuz oyun oynamaya devam

Simdi sana soru, Sneijder'in takimdan ayrilmasi mi daha gercekci yoksa Selcuk'un mu?

Sneijder gidebilir hiç itirazım yok ama bir takım ezberlerle adamı yıldırarak göndermek garip. Mesela Adem'in ısrarla söylediği Sneijder'in etrafına takım kurma olayı. 4 sezonda sadece Riekerink ile geçen 20 hafta gerçekleşmiş bir olay. Düşünün ki elinizde 28 yaşında Sneijder ve dünyanın en iyi satraforlarından Drogba var. Neymiş kanatlardan taviz verilmiş Sneijder için ve 4-3-1-2'ye dönmüş Terim düzen bozulmuş. Halbuki burada takım Sneijder oynasın diye değil Burak denen kazma medya gazıyla oynasın diye o sistemde oynamıştı. Burak kim ki normalde O duruken Sneijder ve Drogba'dan birini kesip sistemi devam ettirecektik? Hamza Hamzaoğlu, Prandelli mi takımı Sneijder'e göre kurdu? Adamı ön liberoya attı Prandelli Arsenal maçında. Hamza zaten Muslera üzerine takım kurdu denebilir. Tudor deseniz zaten sıkıntılı. Ne zaman Sneijder üzerine takım kurulmuş.

Şu ülkede insanlar çok yüksek sesle medyada yahu tamam Sneijder kötü ve pahalı gitsin ama bu takımın kanserleri Selçuk, Semh, Burak dememiştir 1 kere.

2016 yazında bunları söyleyen bir başkanımız var. Hani ayağımız yere bassın diye yazdım bunu

Dursun Özbek: "Önceki sezon eksiklerimizi gördük. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var."
Dursun Özbek: "Bu süreçte eksiklikleri giderecek tedbirleri alıyoruz. Yeni Sportif A.Ş yönetimi de bu amaç için çalışıyor."
Dursun Özbek: "Bu yıl her ne kadar futbolda taraftarlarımızı ve camiamızı üzdüysek de, genelde başarılı bir sportif sezon geçirdik."

Sneijder'e belki daha iyi bir sözleşme teklif edilseydi zamanında şuan bu kadar tepki olmazdi bir anda. Bizim taraftar kadar fiyat-performans konusuna ilgili bi taraftar grubu yok

ben de onu diyorum ya sneijder leşti zaten, gönderilebilir de ama argümanı hatalı olmuş. diğerleri de aynı takımlara karşı oynuyor

O konuda haklisin istatistiklere takilmamak lazim

Performansa bakmak daha mantikli ki hepimiz sövdük bu sezon Sneijder'a

Benim gecmis mesajlarim ortada ben bunlari Sneijder hayrani olarak yaziyorum adam bitik durumda

uğur konuda haklı olabilir ama boş bi analiz yapmış. aynı maçlarda bjk'de oğuzhan da 9 maçta 1 asist yapmış

Oguzhan merkez orta sahada oynuyor. forvet arkasi olarak degil. Savunmasi elit olmamasina ragmen, top kazanip, top kesen bir futbolcu ayni zamanda. Yani Oguzhan gibi teknik kapasitesi yüksek bir oyuncunun önünde, bundan dolayi iki senedir gole daha yatkin Talisca ve Jose gibi adamlar oynatabiliyor BJK...

Takimin hücuma cikmasi icin cok önemli bir oyuncu Oguzhan, ama daha fazla bizim selcuk inan benzeri pozisyonda oynuyor.

Selcuk ve Sneijder sutlanmasi lazim, bu ikili kaldigi surece temposuz oyun oynamaya devam

Simdi sana soru, Sneijder'in takimdan ayrilmasi mi daha gercekci yoksa Selcuk'un mu?

Dursun başganımız Selçuk'umuza dokunmaz.

Şu imza kampanyasında 1000 imza toplanması bile gerçekten mucizeymiş :d :d

Bu takımda kalması gereken 10 tane oyuncu yok o kadar vahim bi durumdayiz zaten. O gidecekse bu kalsın mi tartismasi yersiz hepsinin gitmesi lazim ama bu tak diye olacak iş değil hepsinin sözleşmeleri var fırsatı bulduğun an yollaman lazım hepsini
:hat:

Sneijder büyük maçlarda katkı vermiyor mevzusu da tamamen hedef saptırma. Beşiktaş deplasmanında Josue'ye verdiği pas ya da Fener maçında Rodrigues'e gol olsa o uzun analizleri yapan arkadaş bu sefer Sneijder iyi sezon geçirdi diyecekti herhalde. Sneijder oyunu karşı sahada oynayamayan, forveti olmayan takıma 15 asist yaptı gerçek bu.

performansa göre değil isme göre adam almalıyız haklısınız :)
sözleşme imzalarken de buna dikkat etmeliyiz. 33 yaşında ve fiziken bitik adam adam şapkadan tavşan çıkaracak bekleyin :)
mental değil dikkat edin fiziken bitik diyorum :)

Bana kalsa Muslera harici herkesi yollarım böyle bir temizlik yoksa 2. kalması gereken Sneijder'dir bu takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt