Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lens 5 gol ve 18 asist yapmış.
Bide fenerde golcü sorunu varken. 5.5 milyon mu ne istiyormuş sunderland.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Sneijder'in kalmasi yada gitmesi benim icin farketmez 90dklik performansini beğenmesem de ancak bu istatistik olayına şöyle bakmak lazim. Bu adam öyle yada böyle asist krali olmuş bizden ustteki tum takimlarin oyuncularida ayni takimlara karsi oynadi. Fbde alanyaya karsi oynadi bjkde oynadi adanada oynadı bi fark yok oyle ya da boyle. Ve bu adam asist krali olmus 15 asist ile. O kadar da ezmemek lazim. Iyi oynadi falan demiyorum, istatistikcilere ithafen söylüyorum.

Ben eski Galatasarayı özledim,isimler beni ilgilendirmiyor.Şampiyon olalım tekrar avrupada iddaalı olalım yeter artık o gidecek bu gelecek...İlk önce Dursun bir gitsin.

Kayserispor, Başakşehir'den Anderlecht'e giden orta saha oyuncusu Stephane Badji ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı (via @KayserisporTV)

Badji super lige geri dondu

Sneijder'in kalmasi yada gitmesi benim icin farketmez 90dklik performansini beğenmesem de ancak bu istatistik olayına şöyle bakmak lazim. Bu adam öyle yada böyle asist krali olmuş bizden ustteki tum takimlarin oyuncularida ayni takimlara karsi oynadi. Fbde alanyaya karsi oynadi bjkde oynadi adanada oynadı bi fark yok oyle ya da boyle. Ve bu adam asist krali olmus 15 asist ile. O kadar da ezmemek lazim. Iyi oynadi falan demiyorum, istatistikcilere ithafen söylüyorum.

Burak neden yollandi ozaman en az 20 gol atiyordu

sahada verdigi zarardan dolayi olabilir mi

Gerçi 8 Milyondan bize kalan 6 Milyon, Serdar+Eren = 8.5 Milyon.

DCY3uZEXUAEEkoQ.jpg

Burak'tan gelen 7 milyon mu Galatasaray'i kurtaracak

Performansindan dolayi dogal olarak yollandi,her Mac 5-6 kez ofsayt a düsen,yaptigi faullerle hucumlarimizi kesen ve pas oyununu beceremeyen bir forvet oldugu icin yollandi

Pas oyununu beceremeyen adam kac sene istikrarli bi sekilde gol krallığına oynadi yapmayın. Ofsayta kalmak bi forvet için kötü bir özellik değil bu arada. Hatta günümüzde önemli bi istatistik bu. Forvetin ne kadar çalışkan olduğunu da gösterir. Burak ile her an bi pozisyon yakalayabiliyorduk. Gomis'te çok ofsayta kaliyor mesela iyi topçu. Bircok oyuncu da kaliyor bu tipteki, normal. Sen televizyonda izlerjen rahatsiz olabilirsin belki ama o adam orda defansı yoruyor, oyalıyor, diger takim arkadaslarina pozisyon açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt