Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'tan gelen 7 milyon mu Galatasaray'i kurtaracak

Performansindan dolayi dogal olarak yollandi,her Mac 5-6 kez ofsayt a düsen,yaptigi faullerle hucumlarimizi kesen ve pas oyununu beceremeyen bir forvet oldugu icin yollandi

Ne performansı ya o paraya satmayacakları topçu yok Muslera dahil.

Şimdi ki kadrodan Selçuk, Tolga, Serdar'ı yollayamazsın mesela aynı sebeplerden.

Gidince mi degerli oldu

Gecin bunlari en son milli mactada izledik sirti dönük Adama 90 dakika en az 10 defa faul yapan bir adamdi

Gidince değerli oldu, katılıyorum. Melo nasıl bi anda olduysa, Drogba'da aynı şekil burakta oyle oldu

DCY3uZEXUAEEkoQ.jpg

Şu adam keşke gelse renktaş...Formada yakışmış :hat:

Pas oyununu beceremeyen adam kac sene istikrarli bi sekilde gol krallığına oynadi yapmayın. Ofsayta kalmak bi forvet için kötü bir özellik değil bu arada. Hatta günümüzde önemli bi istatistik bu. Forvetin ne kadar çalışkan olduğunu da gösterir. Burak ile her an bi pozisyon yakalayabiliyorduk. Gomis'te çok ofsayta kaliyor mesela iyi topçu. Bircok oyuncu da kaliyor bu tipteki, normal. Sen televizyonda izlerjen rahatsiz olabilirsin belki ama o adam orda defansı yoruyor, oyalıyor, diger takim arkadaslarina pozisyon açıyor.

Ya balik hafizali olmayin Burak'in maclarda verdigi Zarar ortada sirf Sneijder'i korumak icin Burak yanciligina gerek yok

Twitter

Yeni bir gelisme: Maicon icin 6m+1m bonus teklif etmisiz, bonuslardan biri sampiyonlar ligine katilmakmis diyo

NTV spor'un verdigi haberle bire bir ayni, tek fark ntv 7m diyor bu brezilyali gazeteci 6m

Ha acerbi ha maicon, ikisinden biri yeter ki gelsin

Ofsayt olumsuz istastik değil santrofor için'den sonrasını okumadım.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Ya balik hafizali olmayin Burak'in maclarda verdigi Zarar ortada sirf Sneijder'i korumak icin Burak yanciligina gerek yok

Sneijderi korumuyorum ki daha dün gece gitsin böyle olacaksa dedim mesajlarima bakabilirsin. Ben cidden buraka bu sezon ihtiyacimiz olmuştu ondan diyorum yanlış düşünme

Twitter

Yeni bir gelisme: Maicon icin 6m+1m bonus teklif etmisiz, bonuslardan biri sampiyonlar ligine katilmakmis diyo

NTV spor'un verdigi haberle bire bir ayni, tek fark ntv 7m diyor bu brezilyali gazeteci 6m

Ha acerbi ha maicon, ikisinden biri yeter ki gelsin

Kim ki bu Bruno Andrade ?

Ben anlamıyorum sneijder çok süper sezon geçirdi diyen mi var. Hayır.

Sneijder kesinlikle gitmesin diyen mi var. Hayır.

Bakın anlamamakta ısrar ediyorsunuz sürekli bir sürü aptalca argüman üzerinden sneijder gitsin diyenlere tepki.

Ne bunlar

-Sneijder gitsin çok para alıyor. 65 milyon euro yıllık harcadığın kadroda geri kalan 60 milyon euro gider yapanlar çok mu süperdi de bu para fazla geliyor.
Bu kafayla muslerayı da tutmamamız lazım nasıl olsa takım öyle de böyle de gol yiyor.

-Sneijderin parasına 2 tane adam oynatırız.
Al işte oynatıyoruz
-2.5 milyon euro alan jong
-2.1 milyon euro alan eren
-2 milyon euro alan sakat serdar
-1.6 milyon euro alıp savunma nedir bilmeyen semih
-1.6 milyon euro alıp 33 yaşına gelip uzun süredir forma yüzü bulamamış balta
-3 milyon euro alan kocaman çöplük selçuk
-Göndemesek elimizde kalacak olan yıllık 1.6 alan donk
-Bonservisine 1.8 maaşına 850bin euro verdiğimiz hayalet cavanda
-Riekerink döneminde gole oynayıp tudorun kadroda beğenmediği 1 milyon euroluk yasin
-Kupa maçlarında gol yesin diye takımda rurup 1 milyon euro maaşı olan cenk.

Hayır senin başkanın keyfine dany ve olcanı fesih edip yaklaşık 2.5 milyon euroyu yok etmiş. Gelip burada rerererororo
Seç beğen al. Sanki paralar çok doğru yere saçılmışta sneijderin maaşı dert oluyor.
Şu yukarıda yasini saymazsak 16 milyon eruroluk çöp yığını var.

İnsanların istediği ne biliyor musunuz sneijderin son dünya kupasına gitme durumu varken performansını yükseltecek olması. Birilerinin barcelona gibi bir takımda oynarken ben küstüm oynamıyorum bıraktım dediği milli takımını dünya kupasına götürüp ismini yazdırmasını istiyor.

Sneijderin bu son senesinden adam gibi yararlanıp gelecek sene güzel bir uğurlama ile gönderirsin. Adam göndermeye sneijderden değil çöplüklerden başlamak gerekir. Şöyle 10 tane çöpü gönder önce yerlerini daha iyileriyle doldur sonra de ki kardeş sneijderle olmuyor bakın maçlara biz bu adamı amerikaya gönderelim. Dha kamp başlamamış kimin ne vereceğini görmeden direkt gönderme peşindeyiz. Yıldız oyuncuya bu yapılmaz önce yerini doldurursun sonra gönderirsin, 2 senedir melonun bölgesini doldurmak için 14 milyon euro harcadığın gibi bir o kadar da akhisara asist yapsa diye sneijder beklersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt