Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'tan kurtulduk, yerine gelen Eren'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Telles'ten kurtulduk, yerine gelen Carole'den kurtulmaya çalışıyoruz.
Melo'dan kurtulduk, yerine gelen de Jong, Tolga'dan kurtulmaya çalışıyoruz.

vs..

Herhangi bir transfer politikası olmazsa bir takımın böyle oluyor,vizyonlu ve bu işten anlayana bıraksınlar işi.

de jong u aldıran kım vasfi

Bruma'nin durumu farkli

Bruma bu takimin en iyi oyuncusuydu ve ne yazik ki 1 yillik sözlesmesi kalmisti

Burak takimin yildizi falan degildi,her Mac Zarar veren bir adamdi hem performans hemde karakter olarak

Burak satildiginda acilan konuya girelim bakalim yorumlara nasil bayram havasi vardi,balik hafizali olmayalim lütfen Burak'in bok gibi performanslari dün gibi aklimda

Iyi oynadi dönem varmi,evet ilk sezonu

Ben Burak satıldığı için üzülmedim ki aksine sevindim. Dediğin gibi ilk sezonu iyiydi ve gol kralı oldu. Şampiyonluğa da büyük katkı sağladı. Benim demek istediğim yönetim Burak'ı kötü performansından dolayı değil para ihtiyacı olduğu için sattı. Burak çok kötü performans sergiliyor bunu satalım demedi yani bizim yönetimde o zeka yok.

Sneijder gidecekse kesinlikle 10numarali düzenden vazgeçmeli 4-3-3 gibi dünya da şuan tutari olan sistemlere geçmeliyiz

Ben Burak satıldığı için üzülmedim ki aksine sevindim. Dediğin gibi ilk sezonu iyiydi ve gol kralı oldu. Şampiyonluğa da büyük katkı sağladı. Benim demek istediğim yönetim Burak'ı kötü performansından dolayı değil para ihtiyacı olduğu için sattı. Burak çok kötü performans sergiliyor bunu satalım demedi yani bizim yönetimde o zeka yok.

Yönetim gözüyle degil de taraftar gözüyle demek istedim bende zaten

Verdigi Zarar ortada,istatistikleri iyi diye bir oyuncuyu takimda tutmaya gerek yok

Olacak olacak

Bu hafta gomis ve belhanda icin KAP gelir

Clichy gelmek istiyormus

Maicon ile anlasmak uzereyiz

Tete icin ajax ile anlastik, top tete'de

Imbula gelmek istiyor, stoke'u ikna etmek lazim
gomis,belhanda açıklansın da ...clichy,maicon ve tetenin de bittiği haberi gelsin.

Uzun lafin kisasi selcuk ve Sneijder el ele defolup gitmeli

Degisim icin sart,yoksa gelecek sezon da hüsran

Tanman transferleri; Jem, Bilal, Grosskreuz vs.
Nazifoğlu transferleri; Serdar, Eren, Sigdurson vs.

Başganımız Dursun'a bir özürü çok görmeyelim :d

Olacak olacak

Bu hafta gomis ve belhanda icin KAP gelir

Clichy gelmek istiyormus

Maicon ile anlasmak uzereyiz

Tete icin ajax ile anlastik, top tete'de

Imbula gelmek istiyor, stoke'u ikna etmek lazim

Bu kısım kritik,başkan Dursun olunca insan olmayacak gözüyle bakıyor.Umarım hepsi gelir.

Neyse renktaşlar çabamızın adı Galatasaray herkese iyi geceler. Yarın büyük gün bombalar patlayabilir çok heyecan yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt