Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet iyi sabahlar dileyelim tüm renkdaşlarımıza.

Ünal Aysal'in ilk dönemleri bizi bayağı pohpohlamiş yalniz. Hiçbirşeyden memnun olamiyoruz genel olarak.

Tete gelmek istemiyor, bosuna bize gelmek istemeyip bizi son secenek olarak goren adami almoyalim.

1 aydir gomis denilen marsilya arka sokaklarindaki Wangster ile ugrasiyoruz, bi alamadik adami.

Burak'ın gitmesi doğruydu yanlış olan burakın şubatın sonunda gönderilmesi ikinci bir yanlışta burakınyerine hemen hemen aynı parayı verip erenin getirilmesi.

Sneijderi göndermek doğru olabilir ancak sneijderden daha iyi oyuncu alırsan bu geçerli aynı burakta olduğu gibi. Aynı meloda olduğu gibi. Kimsenin bir takımda 6-7 sene kalmaması gerekir futbol bu yapı taşları hızla değişen aşırı dinamik bir spor dalı.

Yanlış olan daha kötüsünü alıp gelmek. Burak'a az küfretmedim ama satıldığında da satana küfrettim yerini doldurma diye birşey yok bizde herşey yersiz ve zamansız oluyor.

Tıpkı rikerinkin daha önce gönderilmesin gerektiği gibi, tıpkı hamzanın daha önce gitmesi gerektiği gibi. Tıpkı 1 ay önce yerine bir oyuncu alıp gönderilmesi gerektiği gibi.

Getirisin sneijderin yerine birini temmuzun sonuna kadar forma savaşına sokarsın bakarsın sneijder istediğin performansta değil diğer aldığın daha iyiyse kardeş biz seninle vedalaşalım taraftarla aran kötü olmasın denilir.

Ama gel gelelim lig bitti 3 hafta sneijderin performansını unutulmasını beklediler ve sonra hepsi ağız birliğiyle sneijder gitsin, sneijder para aynı admlar sneijderle yaşıt valbuenaya ama orgazm seviyesi yaşıyor.

Ben arfa gelse bugün burada konvoya çıkarsınız. Ama çelişkiye gel ki aynı ben arfa daha 1.5 sene önce 100 kiloydu. Çelişkinin ikincisi aynı ben arfanın psg gibi bir takımda 23 maçta 2 asisti bulunuyor.

Yalan yok sneijder gelirken sneijder için bu fikirlere sahiptim çünkü aynı anda diego ve formunu yükseltmeye başlayan kaka tercihi içinden daha hazırının gelmesini söylemiştim. O zaman girdiğimiz bu risk tuttu diye her zaman tutacak hali de yok. Keza o dönem yeni kurulan bir takımda terim gibi bir hoca sırayla doğru hamleler yapıldıktan sonra sneijder hamlesi geldi. Şu anda ortada hiç bir oyuncu yok hiç bir yapılanma yok, gönderilen adamlar sadece iş yapanlar işe yaramayan çöplükten bir adam bile atılmış değil.

Ne demişler pirince giderken bulgurdan olmayasın. Olay sadece bu. Yapılanmayı yapsınlar hazırlık maçlarını yapalım kampı bitirelim sonra deriz ki senle olmuyor be bilader bi zahmet takım bul.

Sneijder'e deseler ki 2m eo maaş a indirelim sözleşmeni oynamaya devam et. Bu adam bunu reddetmez? Böyle bir yola gidilebilir aslında

Yani bir senede kazanacağı paraya iki sene oynar diyorsun, neye dayanarak söylüyorsun bunu?. Adam profesyonel bir iş yapıyor, yolun sonuna yaklaşmış, bizden sonrası için MLS den filan bahsediyor. Bir daha düşün istersen, realiteden bu denli uzaklaşmak iyi değil...

Tete'nin gelmesini her geçen gün daha fazla istiyorum ya. Yaşı genç bi o var

Yani bir senede kazanacağı paraya iki sene oynar diyorsun, neye dayanarak söylüyorsun bunu?. Adam profesyonel bir iş yapıyor, yolun sonuna yaklaşmış, bizden sonrası için MLS den filan bahsediyor. Bir daha düşün istersen, realiteden bu denli uzaklaşmak iyi değil...

Sneijder'in parayı bu kadar dert edeceğini düşünmüyorum reis. Taraftar seviyor, ligi biliyor, kendisi de burayi bayağı seviyor.. Sneijder'in ciddi ciddi ayrilmak isteyecegini düşünmüyorum yani. Zamaninda demeçler vardi hatta maaşlar geç ödendiği dönemler bizim türk topcular ağlarken Sneijder için bunun sorun olmadığını söylüyorlardi. Bu tip bi adam parayi dert etmez o yüzden

Ünal Aysal'in ilk dönemleri bizi bayağı pohpohlamiş yalniz. Hiçbirşeyden memnun olamiyoruz genel olarak.
pohpohlanmak değil aslında. galatasaray seviyesindeki bir kulüpte olması gerekenlerdi zaten o ilk dönem yapılanlar. doğru düzgün bi o dönem yönetildik son yıllarda ve ekmeğini kaç sene yedik ve halende yenmeye devam ediyor. akli malaikelerini kullanabilme yetisine sahip her yönetimin yapması geren şeylerdi.

pohpohlanmak değil aslında. galatasaray seviyesindeki bir kulüpte olması gerekenlerdi zaten o ilk dönem yapılanlar. doğru düzgün bi o dönem yönetildik son yıllarda ve ekmeğini kaç sene yedik ve halende yenmeye devam ediyor. akli malaikelerini kullanabilme yetisine sahip her yönetimin yapması geren şeylerdi.

Dünya yıldızı oyunculara olan ilgiden dolayı diyorum bunu ya. Mesela 2-3 sene önce Kante yazılsa kimse istemezdi ama Nasri yazilsa herkes isterdi bu oyuncuyu. Bundan bahsediyorum. Bazen kulübe ciddi anlamda yarar getirebilecek hamlelere dahi önyargılı bakıyoruz bu yüzden. Bunun gibi bir çok şeyde var.Takim iyi giderken 1-2 kötü sonuçta taraftar olarak inanci kaybediyoeuz mesela. Buna bağlıyorum ben

................... Muslera..................
Tete.....*Serdar....Maicon....Clichy
.....................*Tolga.......................
........... *Selçuk.......Belhanda.......
.....................Sneijder...................
............ *Sinan..........Gomis........

Serdar ~ Acerbi
Tolga ~ İmbula
Selçuk ~ Kucka
Sinan ~ Bacca

Dursun Özbek: "İnşallah önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak. Son derece yoğun bir çalışma içerisindeyiz."

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağmur hava trafiğini olumsuz etkiledi. Uçaklar İstanbul'a inemiyor. İnişler gecikmeli yapılacak. (CNN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt