Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler rahatın olun.
Gözüm 24h flight radar da.

flightradar-featured.jpg

hahaha :)))

Zırlama.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Galatasarayin Basarisizligiyla mutlu olan bi Adamsin Galatasarayi tuttuguna pismanmis gibisin Anladik Dursun Tiras Adam.ama bi Adamda Galatasaraylilik durusu olur sende bunu hic goremiyorum Hep olumsuzsun hep olupsuzsun Sanki baban seni kulagindan tutup zorla Galatasarayli yapmis gibi bi halin var

Sezon devam ederken transfer döneminin iyi gidip gitmeyeceği bundan önceki senelerdeki tecrübelerime dayanarak ilk 2,3 haftalık gidişatla,çıkan haberlerle ve yapılan yorumlarla belli olur diyordum.

Sonuç olarak aynen bundan önceki senelerde yapılan kepazelikler bu senede yaşanacak. Bu başımızdaki şerefsizlerin hiç bir halt yiyecekleri yok. Ama bu kadar tepkisiz, dünyadan bi haber taraftarın oldu yerde böyle çapsız başkan ve yöneticilerin olması çok normal.

Senelerden beri aynı hataları bıkmadan usanmadan yapan adamlar Galatasaraylı falan olmaz. Galatasaray bunların umrunda değil.

Galatasarayin Basarisizligiyla mutlu olan bi Adamsin Galatasarayi tuttuguna pismanmis gibisin Anladik Dursun Tiras Adam.ama bi Adamda Galatasaraylilik durusu olur sende bunu hic goremiyorum Hep olumsuzsun hep olupsuzsun Sanki baban seni kulagindan tutup zorla Galatasarayli yapmis gibi bi halin var
Sanane oğlum. Ister realist olup olumsuz olurum ister sizin gibi hayal dünyasında yaşarım.

Dursu gitsin ben de olumlu bakmaya başlarım.

sent via GSC

Ahahhahhah demek bunu dusunen bir tek ben degilmisim

:D

Sanane oğlum. Ister realist olup olumsuz olurum ister sizin gibi hayal dünyasında yaşarım.

Dursu gitsin ben de olumlu bakmaya başlarım.

sent via GSC

Hayal edecegiz tabi istediklerimizde olmayinca uzulecegiz Biz Galatasarayiz illaki dustugumuz yerden kalkariz Ama Dursun ile Ama Dursunsuz Gitmiyir iste Allahin cezasi Adam kaliyor napalim yani takimi mi birakalim

Hayal edecegiz tabi istediklerimizde olmayinca uzulecegiz Biz Galatasarayiz illaki dustugumuz yerden kalkariz Ama Dursun ile Ama Dursunsuz Gitmiyir iste Allahin cezasi Adam kaliyor napalim yani takimi mi birakalim

Ben sana takimi birak mi diyorum. Yalanlara bu kadar kolay kanmayin diyorum. Son 2 senede hic birsey ögrenmediniz mi?

Gomis zor bir transfer degil, tamamen paraya bakan birsey yani beceri gerektirmiyor. Asil beceri gerektiren transferler Maicon gibi Ben Arfa gibi Acerbi gibi adamlar.

Belhanda transferi de net bir sekilde menajer oyuncagi. Bizim disimizda o kadar para vereni gectim 4 Milyon bile veren yoktur ona.

su österssunda elenecegimizden korkan mallar varsa hemen aninda Galatasarayi tutmayi biraksin hemen

surekli kiyamet modunda yazip bas agritmayin hakkaten
kari forumu mu bura

özdursun başkanımızın bu günler için kurduğu bir proje takımıdır. turu bize hediye edeceklerinden şüpheniz olmasın

ooo kavga var, alirim bi dal.

cok iyi Galatasarayli Can Büyük vs. sikintili sakali olan Semih Cigdem

Bu işin şakası yok
2 sene sonra 4.torbadan katılmamak için avrupa'da her maçı kazanacaksın. Puan önemini söylememize gerek yok herhalde

TapaTalK

Kimsenin hayal dünyasında yaşadığı yok. Taraftar naapsın anasını satayım sanki biz tutuyoruz bu yağlı suratı. Onun Allah belasını versin, sürüngen herif. Ama napalım? adAM gitmiyor. Divan kurulu adı altındaki satılmış şerefsizlerin sesi çıkmıyor. Utravesti denen sözde taraftarlar bedava bilete adAMı yalıyor. En ufak bi ses yok.
Bu adAMın anasına bacısına sövmeyen mi kaldı?

Ama ortada bazıları kıyamet alameti gibi dolanıyor aylardır. Ne gereği var bunun? GS'ın olduğu yerde umut vardır. GS formasını koysan en rezil haliyle ilk 3'te oluyor zaten. Bu kadar da negatif olmanın manası yok.

Yok bizi eler bunlar vs ne lan? Az kendinize gelin TT Arena'nın nüfusundan az olan bi şehrin takımı bu. Forumda bu takımdan yaş olarak büyük birsürü adam var. Acaba Wesley'den forma alır mıyız diye düşünüyorlardır şimdi. Siz bizi elerler diyorsanız tutmayın bu takımı. Ha eleyemezler demiyorum her şey mümkün futbolda tabii ama bu negatiflik de karı gibi zırvalamaya döndü iyice.

Son düzenleme:
Imbula' nın Nıce işi olmaz eğer haber doğruysa! Nıce yıllık ücretinin yarısını siz ödeyin demiş Stoke City'ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt