- 26 Eylül 2012
- 122.950
- 73.902
- 5.208
Zırlama.Hakan gitti sen kaldin basimiza felaket tellali
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zırlama.Hakan gitti sen kaldin basimiza felaket tellali
Beyler rahatın olun.
Gözüm 24h flight radar da.
![]()
Zırlama.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Sanane oğlum. Ister realist olup olumsuz olurum ister sizin gibi hayal dünyasında yaşarım.Galatasarayin Basarisizligiyla mutlu olan bi Adamsin Galatasarayi tuttuguna pismanmis gibisin Anladik Dursun Tiras Adam.ama bi Adamda Galatasaraylilik durusu olur sende bunu hic goremiyorum Hep olumsuzsun hep olupsuzsun Sanki baban seni kulagindan tutup zorla Galatasarayli yapmis gibi bi halin var
Galatasarayin Basarisizligiyla mutlu olan bi Adamsin Galatasarayi tuttuguna pismanmis gibisin Anladik Dursun Tiras Adam.ama bi Adamda Galatasaraylilik durusu olur sende bunu hic goremiyorum Hep olumsuzsun hep olupsuzsun Sanki baban seni kulagindan tutup zorla Galatasarayli yapmis gibi bi halin var
Sanane oğlum. Ister realist olup olumsuz olurum ister sizin gibi hayal dünyasında yaşarım.
Dursu gitsin ben de olumlu bakmaya başlarım.
sent via GSC
Sanane oğlum. Ister realist olup olumsuz olurum ister sizin gibi hayal dünyasında yaşarım.
sent via GSC
inşallah
gidip benarfayı alırız inşallah
Evet derse ona Selçuku sakatlasın şöyle
Hayal edecegiz tabi istediklerimizde olmayinca uzulecegiz Biz Galatasarayiz illaki dustugumuz yerden kalkariz Ama Dursun ile Ama Dursunsuz Gitmiyir iste Allahin cezasi Adam kaliyor napalim yani takimi mi birakalim
sent via GSC