Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis ve balhanda 30 haziranda acıklanacakmış,sözleşmeleri varmış beinsports
Oyalıyorlar milleti.

Günlerdir anlaşıldı anlaşıldı diye her yerde haber var. Daha sabah yazdım pürüzler çıkar yavaş yavaş diye.

Başka isimlere yönelirler şimdi sonra da ligimizin oyuncularına sıra gelir gün geçtikçe.

Şu salakların hâlâ iyi oyuncu alabileceğini düşünende suç zaten.

sent via GSC

Gökmenle alakalı olduğunu sanmıyorum , kulüp demekki geçiştiriyor , loca yenileme muhabbetine ortaya bir kaç tane büyük isim atıyolar loca yenilemenin 5 günü kaldı.

tamam da renktaş 30 haziran demelerinin sebebi nice ve marsilya ile olan kiralık sözleşmelerinin bitmesinin beklenmesi falan demişler galiba

böyle zırva bir sebep mi olur

fener valbuenayı falan açıklamıştı,haberi yapan fenerli herhalde.başka bişey diyemiyorum:D

Oyalıyorlar milleti.

Günlerdir anlaşıldı anlaşıldı diye her yerde haber var. Daha sabah yazdım pürüzler çıkar yavaş yavaş diye.

Başka isimlere yönelirler şimdi sonra da ligimizin oyuncularına sıra gelir gün geçtikçe.

Şu salakların hâlâ iyi oyuncu alabileceğini düşünende suç zaten.

sent via GSC
haber saçma bi kere abi,sen de fazla olumsuz olma :D

haberi koyan ali ferahbotmuş galiba,sorun degil

Gidenlere bakıyorum, Chedjou, Bruma, Podolski. Takımda top oynamasını bilen, futbol zekası olan adamlar. Şu anda takım iq'su çift haneli rakamlarda. Kimler gelecek ve o geleceği beklenenler takımı daha iyi bir seviyeye çıkaracak mı yoksa bu gidenlerin boşluğunu bile dolduramayacak mı göreceğiz. Ayrıca belki bana gene kızacaksınız ama yazmam gerek. Ben Sabri hayranı değilim. Sabri'yi izlemekten de çok keyif almıyorum. Ama Galatasaray takımında ilk neşter vurulması gereken bölge Sabri'nin bölgesi , ilk gönderilmesi gereken oyuncu da Sabri değildi. Geçen sene Carole yerine Riera ayarında bir sol bek, Selçuk'un yanına da Melo eşdeğerinde bir ön libero koyabilseydik, sezonun büyük bölümünde Chedjou oynasaydı ve Sabri'ye hiç dokunulmasa sezonu şampiyon tamamlar veya şampiyonluğu zorlardık. Sabri'nin sırf taraftar gazıyla gönderilmesini mantıklı bulmuyorum. Çünkü geçen sezon en az sırıtan mevki sağ bekti. Yediğimiz golleri tek tek yeniden izleyelim çoğu sol kanadımızdan yani Carole kaynaklı. Sağ kanadımızın ofansif katkısı istenen düzeyde değildi buna da kabul ama bence orada oynayan Sabri kötü bir sezon geçirdi diyemem. Dursun denen herifi işte bu yüzden sevmiyorum. Galatasaray geleneksel olarak taraftar etkisine kapalı bir camiadır. Yani taraftar ne kadar da tepinse de yönetenler kolay kolay kelle vermezler-di. Ama bu Dursun, seleflerinden farklı olarak taraftar gazı almak için kurbanlar veriyor. Bu biraz da şuna benziyor, bir hakem bir statta maç yönetiyor ve seyirci her bağırdığında durmadan ev sahibi lehine faul çalıyor. Niye çünkü dirayetli değil kendine güveni yok. İşte Dursun'un trajedyası

Not: Bu yorumuma ya bir yürü git ne Sabri'si diye yaklaşanlar olabilir. Ben futbola romantik değil realist yaklaşmaya çalışıyorum. Demek istediğim umarım anlaşılır.

Son düzenleme:
Kucka'da istenilen rakama çıkmak demek Imbula transferi olumluyken artik olumsuz durumda demek geçmiş olsun arkadaşlar

Eger milan'in kucka icin istedigi rakama ciktiysak kucka bize gelir

Kucka'da istenilen rakama çıkmak demek Imbula transferi olumluyken artik olumsuz durumda demek geçmiş olsun arkadaşlar
nevzat2- 3 ortasaha dediydi.imbula ve kuckanın beraber düşünüldüğü haberi 7-8 gündür var.imbulanın dışında kucka

Dinamo Kiev, Belhanda'nın sözleşmesini gönderdi. Belhanda kısa süre içinde İstanbul'da olacak.
(beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt