Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamo Kiev, Belhanda'nın sözleşmesini gönderdi. Belhanda kısa süre içinde İstanbul'da olacak.(beIN Sports)

G.Saray, Imbula'dan haber bekliyor. Kucka için resmi teklif yapıldı. İki oyuncunun transferi kısa sürede bitirilmek isteniyor.-beIN Sports

inşallahhhhhhh

DCtTZ64XkAAZOeH

tamam da renktaş 30 haziran demelerinin sebebi nice ve marsilya ile olan kiralık sözleşmelerinin bitmesinin beklenmesi falan demişler galiba

böyle zırva bir sebep mi olur

yönetim işte kombine loca muhabbettine artı kaptı belki bilemem.

ben de geleceğe yönelik transferleri açıklayabiliyoruz diye biliyorum ama 3 takım kuralı var diyenlerde var bilgi kirliliği hat safhada.

nevzat2- 3 ortasaha dediydi.imbula ve kuckanın beraber düşünüldüğü haberi 7-8 gündür var.imbulanın dışında kucka

Sanmıyorum ben artik bunun olacağını . Imbula haberleri bir anda geliyor sönüyor. Ilk hedef imbula deniyor, tudor'un en çok istediği adam deniyor sonra ilk 4 hedef olarak tete clichy belhanda gomis yaziyorlar. Imbula yatışa geçti bence

yönetim işte kombine loca muhabbettine artı kaptı belki bilemem.

ben de geleceğe yönelik transferleri açıklayabiliyoruz diye biliyorum ama 3 takım kuralı var diyenlerde var bilgi kirliliği hat safhada.

şimdi de sözleşme gönderildi demişler :D muhabirin verdiği yanlış bir bilgiydi sanırım 30 haziran işi

Sanmıyorum ben artik bunun olacağını . Imbula haberleri bir anda geliyor sönüyor. Ilk hedef imbula deniyor, tudor'un en çok istediği adam deniyor sonra ilk 4 hedef olarak tete clichy belhanda gomis yaziyorlar. Imbula yatışa geçti bence
o olmazsa nakamba olur,amartey olur.hayırlısı

Manchester City, Aubameyang için Borussia Dortmund'a teklif yapmaya hazırlanıyor. (Sky Sports)

--------- Muslera*
Tete Maicon Acerbi Clichy
----- Kucka Imbula
Gary* Sneijder* Belhanda
--------- Gomis

Bu transfer dönemi adı bizimle anılan oyunculardan kurulan kadro.
Bu takım UEFA şampiyonu olur ama tahminimce oradaki 8 oyuncudan maksimum üçü gelir.

30 Haziran olayi ne

FB Dirar ve Valbuenayi acikladi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt