- 2 Temmuz 2011
- 140.148
- 60.235
- 5.628
Dinamo Kiev, Belhanda'nın sözleşmesini gönderdi. Belhanda kısa süre içinde İstanbul'da olacak.(beIN Sports)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam da renktaş 30 haziran demelerinin sebebi nice ve marsilya ile olan kiralık sözleşmelerinin bitmesinin beklenmesi falan demişler galiba
böyle zırva bir sebep mi olur
nevzat2- 3 ortasaha dediydi.imbula ve kuckanın beraber düşünüldüğü haberi 7-8 gündür var.imbulanın dışında kucka
imbula ile beraber düşünülyo dedi beinsportsKucka iş yapar
G.Saray, Imbula'dan haber bekliyor. Kucka için resmi teklif yapıldı. İki oyuncunun transferi kısa sürede bitirilmek isteniyor.-beIN Sports
inşallahhhhhhh
yönetim işte kombine loca muhabbettine artı kaptı belki bilemem.
ben de geleceğe yönelik transferleri açıklayabiliyoruz diye biliyorum ama 3 takım kuralı var diyenlerde var bilgi kirliliği hat safhada.
o olmazsa nakamba olur,amartey olur.hayırlısıSanmıyorum ben artik bunun olacağını . Imbula haberleri bir anda geliyor sönüyor. Ilk hedef imbula deniyor, tudor'un en çok istediği adam deniyor sonra ilk 4 hedef olarak tete clichy belhanda gomis yaziyorlar. Imbula yatışa geçti bence
haber saçma bi kere abi,sen de fazla olumsuz olma![]()
bein fotomaçı geçti ya