Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterdaki GS taraftarini dove dove yola getireceyiz

Selçuk'un yanina Kroos'ta koysan ,Casemiro'da koysan olmaz bu saatten sonra

Yönetim, Belhanda ve Gomis'in kiralık sözleşmeleri olduğu için transferleri 30 Haziran'dan önce açıklayamıyor. (@beINSPORTS_TR)

Real Madrid'in 29 yaşındaki oyuncusu Fabio Coentrao'nun Sporting Lizbon'a olan kiralık transferi, bu hafta tamamlanacak. (Marca)
Adı Shanghai Shenhua, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Samir Nasri için Milan da devreye girdi. (L'Equipe)

Yönetim, Belhanda ve Gomis'in kiralık sözleşmeleri olduğu için transferleri 30 Haziran'dan önce açıklayamıyor. (@beINSPORTS_TR)
düzelttiler sonra
Dinamo Kiev, Belhanda'nın sözleşmesini gönderdi. Belhanda kısa süre içinde İstanbul'da olacak.(beIN Sports)

nasriye bonservis istiyolar fener ve bjk için yaş o transfer.sneijder giderse biz alırız.

Fransa U21 Milli Takımının dikkat çekici kadrosu

DCtAo90W0AA1MW1.jpg

Beni bilen; benim felsemi bilir:
Nekadar çok zenci; okadar iyi bir takım için.

Çok güzel bir takım ya

Hahaha

Deportivo'nun, serbest kalma bedeli 20 milyon euro olan Emre Çolak için 10 milyon euroluk bir teklif beklediği ve bunun altındaki teklifleri reddetme kararı verdiği ifade edildi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Fransa nasıl gelişti öyle ya bakar mısın kadrolarına yaşlı adam yok u21lerinden bile herhanti bi oyuncu 15 20m€ .

Enes unal sezonu kiralik olarak twente'de gecirmedimi . nasi villareal'e imza atti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt