Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada arkadaşlar Belhanda sol kanat oynadi diye sol kanat transferi olarak düşünmeyin Nice'ta belki sol kanat olarak geçiyor ama mac içinde serbest sadece biraz daha sola yakın oynuyordu. Ordaki sistem farkli oldugundan sola yazılıyor direkt ama tam olarak düşündüğümüz o kanat oyuncusu değil Belhanda.
Sneijder kendisi hep sola atıyor genelde onun gibi

Umarim belhanda orta saha icin aliniyordur, eger bruma yerine sol kanada aliniyorsa skandal

Bize topu alipta dikine oynayan, adam gecen ve pozisyon yaratan kanat oyuncusu lazim

Fransa U21 Milli Takımının dikkat çekici kadrosu

DCtAo90W0AA1MW1.jpg

Şu takımı dünya Kupası'na koy yarı final oynar. Birde bizim kadro ya bakın birak u21 i a milli takım ile bile kıyaslanamaz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muslera
Tete Acerbi Maicon Clichy
İmbula Kucka
Lens Sneijder Podolski*
Gomis

Şu takımı kurmak bu kadar mı zordu ?
Tete 3-4 milyon
Acerbi+Maicon 15 milyon
Clichy imza parası
İmbula Kiralık
Kucka 6-8 milyon
Lens kiralık
Gomis 3 milyon

30 milyon Euro civarı bir bonservis var. 12-13 civarı Bruma'dan geldi. Bonuslarla 15'i bulabilir. Galatasaray olarak rezil geçen 2 sezonun ardından 15 milyon euro harcayamıyorsak yazık, kapatıp gidelim.
Kaldı ki Belhanda'ya en az 6-7 milyon euro bonservis verilecek. Neden alındığını bir türlü anlamadım mesela. O parayı çok daha efektif kullanma şansımız var, üstelik elimizde Sneijder var ya. Sıkı bir hazırlık süreci geçirir, yanında kendi seviyesine yakın oyuncular olursa neler yapabileceğini biliyoruz.
*Podolski'nin gidişini ise hala hazmetmiş değilim. 3 kuruş paraya Japonya'ya gitti, 1 sezon daha kalmaya ikna etmek pek zor olmazdı diye düşünüyorum.
Acerbi+Maicon aynı anda olmaz deniyorsa Denayer 1 sezon daha kiralanabilir.

Bu arada tamamı yabancı 11'in fantezi olduğunun farkındayım maalesef. Ama imkansız da değil.

Muslera
Tete Acerbi Maicon Clichy
İmbula Kucka
Lens Sneijder Podolski*
Gomis

Şu takımı kurmak bu kadar mı zordu ?
Tete 3-4 milyon
Acerbi+Maicon 15 milyon
Clichy imza parası
İmbula Kiralık
Kucka 6-8 milyon
Lens kiralık
Gomis 3 milyon

30 milyon Euro civarı bir bonservis var. 12-13 civarı Bruma'dan geldi. Bonuslarla 15'i bulabilir. Galatasaray olarak rezil geçen 2 sezonun ardından 15 milyon euro harcayamıyorsak yazık, kapatıp gidelim.
Kaldı ki Belhanda'ya en az 6-7 milyon euro bonservis verilecek. Neden alındığını bir türlü anlamadım mesela. O parayı çok daha efektif kullanma şansımız var, üstelik elimizde Sneijder var ya. Sıkı bir hazırlık süreci geçirir, yanında kendi seviyesine yakın oyuncular olursa neler yapabileceğini biliyoruz.
*Podolski'nin gidişini ise hala hazmetmiş değilim. 3 kuruş paraya Japonya'ya gitti, 1 sezon daha kalmaya ikna etmek pek zor olmazdı diye düşünüyorum.
Acerbi+Maicon aynı anda olmaz deniyorsa Denayer 1 sezon daha kiralanabilir.

Bu arada tamamı yabancı 11'in fantezi olduğunun farkındayım maalesef. Ama imkansız da değil.

Güzel kadro ancak Lens bidaha kiralanmaz. Sunderland küme düştü satacaktir

Yine çok hevesleniyoruz 7-8 kalıteli oyuncu gelecek diye beklıyoruz ligi 4. bitirdik bruma podolski gitti sneijder gönderilmeye çalışılıyor başkanımız dursun amca :) Bu adam bu haberleri bilerek cıkartıyor yakında başlarlar zaman var bütcemız bu kadar oyuncu kandıramadık falannnn filannnn zor günler bizi beklıyor güvenim yok bu adamlara ne başkanımız ne yönetimimiz maalesef ve biz bu adamlara elimizdeki en değerli riva arazisini satılmasını onaylatık vallahi helal . Bakalım seneye nasıl bir kadro olacak yerli hangı oyunculara kaç mılyon euro lar verılecek

Bugünde kimse açıklanmadı ki bu çok olağan bir gün bizim için..

Bir ara vargas diye yırtıyorduk ortalığı, hiç ismi geçmedi şuana kadar?? MEdyaya duyrulur :)

Allah belanı versin dursun ne cunup bir adamsın

Yağmur hava trafiğini vurdu, bir uçağa yıldırım isabet etti. Uçaklar İstanbul'a inemiyor.

CNN Türk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Beyler iki gündür dünyadan izole şekilde yaşıyorum da ne bombalar patladı bizim meşhur pazartesi yine kısa bir özet geçebilecek var mı çok vaktim yok maalesef.

Gomis twitter hesabinda bekleyin beni yazıp bizim tribunun resmini koymus 1 dk sonrada silmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt