Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.317
- 16.890
- 2.648
Bilal Kısa için bile 2-3 hafta uğraştı bu çapsızlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada arkadaşlar Belhanda sol kanat oynadi diye sol kanat transferi olarak düşünmeyin Nice'ta belki sol kanat olarak geçiyor ama mac içinde serbest sadece biraz daha sola yakın oynuyordu. Ordaki sistem farkli oldugundan sola yazılıyor direkt ama tam olarak düşündüğümüz o kanat oyuncusu değil Belhanda.
Sneijder kendisi hep sola atıyor genelde onun gibi
Fransa U21 Milli Takımının dikkat çekici kadrosu
![]()
Muslera
Tete - Serdar - Acerbi - Clichy
Kucka
Selcuk - Belhanda
Sinan - Gomis - Transfer
Umarim belhanda orta saha icin aliniyordur, eger bruma yerine sol kanada aliniyorsa skandal
Bize topu alipta dikine oynayan, adam gecen ve pozisyon yaratan kanat oyuncusu lazim
Kim yazdı bunu![]()
Ugur cok tepki aldi herhalde.
Kim yazdı bunu
Muslera
Tete Acerbi Maicon Clichy
İmbula Kucka
Lens Sneijder Podolski*
Gomis
Şu takımı kurmak bu kadar mı zordu ?
Tete 3-4 milyon
Acerbi+Maicon 15 milyon
Clichy imza parası
İmbula Kiralık
Kucka 6-8 milyon
Lens kiralık
Gomis 3 milyon
30 milyon Euro civarı bir bonservis var. 12-13 civarı Bruma'dan geldi. Bonuslarla 15'i bulabilir. Galatasaray olarak rezil geçen 2 sezonun ardından 15 milyon euro harcayamıyorsak yazık, kapatıp gidelim.
Kaldı ki Belhanda'ya en az 6-7 milyon euro bonservis verilecek. Neden alındığını bir türlü anlamadım mesela. O parayı çok daha efektif kullanma şansımız var, üstelik elimizde Sneijder var ya. Sıkı bir hazırlık süreci geçirir, yanında kendi seviyesine yakın oyuncular olursa neler yapabileceğini biliyoruz.
*Podolski'nin gidişini ise hala hazmetmiş değilim. 3 kuruş paraya Japonya'ya gitti, 1 sezon daha kalmaya ikna etmek pek zor olmazdı diye düşünüyorum.
Acerbi+Maicon aynı anda olmaz deniyorsa Denayer 1 sezon daha kiralanabilir.
Bu arada tamamı yabancı 11'in fantezi olduğunun farkındayım maalesef. Ama imkansız da değil.
Beyler iki gündür dünyadan izole şekilde yaşıyorum da ne bombalar patladı bizim meşhur pazartesi yine kısa bir özet geçebilecek var mı çok vaktim yok maalesef.
Güzel kadro ancak Lens bidaha kiralanmaz. Sunderland küme düştü satacaktir
Dayidan torpilli bir adam bu alp pehlivan mıdır ne onun yeğeni diye çıkartıyorlar işte tvyeUğur Karakullukçu