Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
alabilir miyiz ki
City aldı herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alabilir miyiz ki
Dani Alves tek hayalim İngiltere'de oynamak dedi. Orda büyük bir takıma gider.
kaça almıs
kaça almıs
Leo şu İsmaila Sarr nasıl bir oyuncu. Baya övüyorlar. Alma durumumuz yokmu?Manchester de iki takım olduğunu bilmiyordum demişti city ile adı anıldıgında 3 sene önce.
Para para para
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
ya sergen dani alves gelse ne olacak bizim daha büyük sorunlarımız var alves gibi adamlar bize çilek olur da çilek koyacak durumumuz yok bizim şuan pastamız yok
kaça almıs
Tamda bu aslinda....Muslera
Tete Acerbi Maicon Clichy
İmbula Kucka
Lens Sneijder Podolski*
Gomis
Şu takımı kurmak bu kadar mı zordu ?
Tete 3-4 milyon
Acerbi+Maicon 15 milyon
Clichy imza parası
İmbula Kiralık
Kucka 6-8 milyon
Lens kiralık
Gomis 3 milyon
30 milyon Euro civarı bir bonservis var. 12-13 civarı Bruma'dan geldi. Bonuslarla 15'i bulabilir. Galatasaray olarak rezil geçen 2 sezonun ardından 15 milyon euro harcayamıyorsak yazık, kapatıp gidelim.
Kaldı ki Belhanda'ya en az 6-7 milyon euro bonservis verilecek. Neden alındığını bir türlü anlamadım mesela. O parayı çok daha efektif kullanma şansımız var, üstelik elimizde Sneijder var ya. Sıkı bir hazırlık süreci geçirir, yanında kendi seviyesine yakın oyuncular olursa neler yapabileceğini biliyoruz.
*Podolski'nin gidişini ise hala hazmetmiş değilim. 3 kuruş paraya Japonya'ya gitti, 1 sezon daha kalmaya ikna etmek pek zor olmazdı diye düşünüyorum.
Acerbi+Maicon aynı anda olmaz deniyorsa Denayer 1 sezon daha kiralanabilir.
Bu arada tamamı yabancı 11'in fantezi olduğunun farkındayım maalesef. Ama imkansız da değil.