Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis SS gerçekse bugün yarın istanbula gelir ona hazırlık yapıyordur :D

ya sergen dani alves gelse ne olacak bizim daha büyük sorunlarımız var alves gibi adamlar bize çilek olur da çilek koyacak durumumuz yok bizim şuan pastamız yok

Alves'i city chelsea ve liverpool istiyor diye biliyorum.

Muslera
Tete.. Maicon..Acerbi..Clichy
Kucka..İmbula..Belhanda
Sneijder
Gomis.. Bacca

4312 come on baby

Lozano tipi oyunculara 10-15verirken çekinmemek lazım. Zarar ettirmiyoe çünkü Bruma gibi. Malesef bizim kulüplerimiz ve taraftarımız bu tip transferlerden çekiniyor hala

-------Selçuk tolga------

Messi-----suarez------neymar

Şu kadro iş yapar mı?

Bu iki gereksiz adam kadro da olduğu sürece benim için hiçbir transferin anlamı olmayacak.. oraya iki tane adam yiyen futbolu bilen adam almadıktan sonra bir bok olmaz bizden..

Gladbach west ham'da oynayan Reece Oxford'u bir yilligina kiraladi (Sky Sports)

Muslera
Tete Acerbi Maicon Clichy
İmbula Kucka
Lens Sneijder Podolski*
Gomis

Şu takımı kurmak bu kadar mı zordu ?
Tete 3-4 milyon
Acerbi+Maicon 15 milyon
Clichy imza parası
İmbula Kiralık
Kucka 6-8 milyon
Lens kiralık
Gomis 3 milyon

30 milyon Euro civarı bir bonservis var. 12-13 civarı Bruma'dan geldi. Bonuslarla 15'i bulabilir. Galatasaray olarak rezil geçen 2 sezonun ardından 15 milyon euro harcayamıyorsak yazık, kapatıp gidelim.
Kaldı ki Belhanda'ya en az 6-7 milyon euro bonservis verilecek. Neden alındığını bir türlü anlamadım mesela. O parayı çok daha efektif kullanma şansımız var, üstelik elimizde Sneijder var ya. Sıkı bir hazırlık süreci geçirir, yanında kendi seviyesine yakın oyuncular olursa neler yapabileceğini biliyoruz.
*Podolski'nin gidişini ise hala hazmetmiş değilim. 3 kuruş paraya Japonya'ya gitti, 1 sezon daha kalmaya ikna etmek pek zor olmazdı diye düşünüyorum.
Acerbi+Maicon aynı anda olmaz deniyorsa Denayer 1 sezon daha kiralanabilir.

Bu arada tamamı yabancı 11'in fantezi olduğunun farkındayım maalesef. Ama imkansız da değil.
Tamda bu aslinda....

SM-A310F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acerbi'yi alalim Maicon ile iksii arasinda tercih yapilacaksa. Birde ucuza sakatlıklar üzerine ozel bir fesih veya ona uygun ozel bi sozlesmeyle Badstuber'i alalim. Sağlıklı 1 2 sezon oynasa dağıtır burayı.

Fatih Altaylı: Dursun Özbek, kardeşim bir kulüpte 8 sene yöneticilik yaptı diyorsa doğrudur. Ancak büyük ihtimalle o gece kulübüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt