Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Juanfran - Serdar - Maicon(Acerbi) - Clichy

İmbula - Kucka

Visca - Sneijder - Belhanda

Gomis

İsmi bizimle anılan futbolculardan oluşacak en iyi onbir bence bu olur...

Fatih Altaylı: Dursun Özbek, kardeşim bir kulüpte 8 sene yöneticilik yaptı diyorsa doğrudur. Ancak büyük ihtimalle o gece kulübüdür.

18.06.2017: Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak.

20.06.2017: Bir uçağa yıldırım isabet etti. Uçaklar İstanbul'a inemiyor.

Beşiktaş, Fernando Llorente'ye resmi teklifte bulundu. (ElDesmarque)

11 yabancılı kadro mümkün olsa da şahsen tercih etmem. Yabanc sınırlamasına da karşıyım da yine de bir zorunluluk olmadan takımımda en azından 2-3 tane Türk oyuncu olsun isterim.

Karamoh iyi topcu kuponumu yatirdi şerefsiz cok hizli ya. Nice maçıydı sanırım..

abi söyle işte ya

Karamoh u monaco alıp geri kiralayacak onu unut.
Coco da newcastle united ile görüşüyor bu sene tüm maçlarda ilk 11 oynadı biraz zor alırsın. Ben Guingamp da oturuyorum Guingamp in nüfusu 7 bin adamlar bildiğin fabrika maç günü tribünler Full şehir 30 bin kişi oluyor bir anda paraları da var ucuz alamazsin onlardan.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1- Bugün Florya'da yapılan toplantı sonrasında stoper adayları arasında Acerbi, 'sol ayaklı' olması nedeniyle Maicon'a göre öne çıktı.
Ali Naci

Sneijder'i üstüruplu şekilde eleştirdi diye Uğur Karakullukçu'yu linç etmişler twitterda :D Türk futbolu işte bu zihniyet yüzünden asla gelişmeyecek. Dünya yıldızı fetişi var, asla eleştirilmesine tahammül edilmiyor o tip oyuncuların. 20 tane kötü oynadığı maç olan oyuncuyu elestirdi diye birine sövüyorlar cidden tuhaf şekilde ilahlaştırılıyor oyuncular burada. Garip ülkeyiz vesselam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2- Tudor, stoperleri Semih, Serdar, Ahmet, Koray'ın sağ ayaklı olduğunu belirtip Maicon-Acerbi arasındaki tercihini İtalyandan yana kullandı

Naci

Karamoh u monaco alıp geri kiralayacak onu unut.
Coco da newcastle united ile görüşüyor bu sene tüm maçlarda ilk 11 oynadı biraz zor alırsın. Ben Guingamp da oturuyorum Guingamp in nüfusu 7 bin adamlar bildiğin fabrika maç günü tribünler Full şehir 30 bin kişi oluyor bir anda paraları da var ucuz alamazsin onlardan.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bize yine hasret var yani bize yine esmer günler düştü

ali naci hani maiconu çok istiyodu tudor,sık bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt